Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Hλεία: Αποχώρησαν τα ΜΑΤ από τις Λίμνες

ΦΩΤΟ από το PatrisNews
ΦΩΤΟ από το PatrisNews

Λίγο μετά τις 16:00 αποχώρησαν τα ΜΑΤ από τις «Λίμνες» ενώ τις επόμενες ώρες, αναμένεται να καθοριστεί και η στάση των κατοίκων των γύρω περιοχών.

Νωρίς το πρωί, Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν στη χωματερή των Λιμνών.

Σύμφωνα με το PatrisNews, 12 απορριματοφόρα που ήταν παρεταγμένα κοντά στη χωματερή εδώ και ημέρες, άδειασαν το φορτίο με τα απορρίματα που μετέφεραν ενώ νωρίς το πρωί, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προσήχθησαν 6 άτομα, τα οποία λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

ΦΩΤΟ από το PatrisNews

Όσοι προσπάθησαν να σπάσουν” το αστυνομικό μπλόκο μέσα από αγροκτήματα, έγιναν αντιληπτοί και οπισθοχώρησαν.

Η δήλωση του δημάρχου Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλου

“Η ευθύνη για την υγεία και τη ζωή των πολιτών βρίσκεται πάνω από πολιτικές, πολιτικά κόμματα και πολιτικά κόστη. Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια διαλόγου και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι παρών, άρχισε κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων με τη συνδρομή αστυνομικής δύναμης.
Αυτή την κρίσιμη για τον τόπο ώρα, που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν ένα μόνιμο αδιέξοδο, πραγματικά καταστροφικό για την κοινωνική ζωή και την κοινωνική συνοχή, καλώ όλους τους παράγοντες της δημόσιας ζωής –τα πολιτικά κόμματα, τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, τις οικολογικές οργανώσεις, τις παραγωγικές τάξεις, τα σωματεία και τους συνδικαλιστικούς φορείς– και κυρίως τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους της περιοχής, να συμμετάσχουμε όλοι σ’ έναν ειλικρινή και δημιουργικό διάλογο με στόχο την άρση του αδιεξόδου, την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα και ειρήνη της κοινωνικής ζωής. Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους”.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλεία: ΜΑΤ στην χωματερή των Λιμνών – Στα ”κάγκελα” οι κάτοικοι!

Φιλιατρά: Πλημμύρισαν οι δρόμοι – Ζημιές σε καλλιέργειες – BINTEO

Έβαλε τη Ferrari μέσα σε σοκάκια στα Ζαγoροχώρια! ΒΙΝΤΕΟ

Πύργος: Αυτοκίνητο… “βούτηξε” σε αρδευτικό κανάλι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε