Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Οδηγός λεωφορείου κατέληξε στο αυτόφωρο για ένα σκύλο – Βίντεο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όταν ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ έφτανε στην Θεσσαλονίκη από την Αλεξανδρούπολη, σίγουρα δεν φανταζόταν το λόγο που βρίσκονταν αστυνομικοί στον τερματικό σταθμό…

Σε περιπέτειες βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ένας οδηγός του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, όταν βρέθηκε να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο τμήμα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, για έναν σκύλο!

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, όλα ξεκίνησαν όταν η Β.Μ., ενεργή εθελόντρια φιλοζωικού συλλόγου στα Τρίκαλα, ενημερώθηκε πως στο δρομολόγιο των 17.45 από το ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ένας σκύλος είχε τοποθετηθεί στον χώρο των αποσκευών και όχι στην καμπίνα, όπως ορίζει σχετικώς η νομοθεσία.

Αστυνομικοί περίμεναν τον οδηγό στην Θεσσαλονίκη

Άμεσα ενημερώθηκε για το περιστατικό ο σταθμάρχης του ΚΤΕΛ, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Αστυνομία για να κινηθεί αυτεπάγγελτα η διαδικασία που προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Πράγμα που συνέβη, καθώς όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί αλλά και μέλη φιλοζωικών σωματείων βρίσκονταν εκεί, με τους πρώτους να οδηγούν στον τμήμα τον οδηγό με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο οδηγός μάλιστα ακολούθως οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, απ’ όπου και αφέθηκε ελεύθερος με την υπόθεση πλέον να οδηγείται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Από πλευράς των υπευθύνων του ΚΤΕΛ έγινε γνωστό πως επρόκειτο για σκύλο άνω των 10 κιλών και ως εκ τούτου δεν μπορούσε αυτό να μεταφερθεί εντός της καμπίνας του λεωφορείου, καθώς ο νόμος είναι συγκεκριμένος και ορίζει ως ανώτατο όριο τα 10 κιλά.

Τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων ωστόσο αναφέρουν πως σε κάθε περίπτωση το ζώο δεν έπρεπε να τοποθετηθεί στον χώρο των αποσκευών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Δράμα: Τον σκότωσαν στο ξύλο – Φρικτή δολοφονία σε σπίτι!

Μαγνησία: Θρίλερ σε ρέμα με ανοιχτό φέρετρο – Στα σεντόνια βρέθηκαν κηλίδες αίματος!

Κρήτη: Αυτή είναι η γυναίκα που γέννησε χωρίς να ξέρει πως ήταν έγκυος!

Αρκαδία: Θάνατος στις φλόγες – Μαρτυρικό τέλος για γυναίκα στο σπίτι της!


Φολέγανδρος: Το χωριό του νησιού που μαγεύει το CNN – Το έβαλε στα 7 καλύτερα της Ευρώπης!

Σαντορίνη: Δείτε το νησί… phenomenon σε ταινία μικρού μήκους – Βίντεο!

Εύβοια: Βγήκε στην αυλή του σπιτιού του και πέθανε – Οδύνη για τον θάνατο του ιδιοκτήτη!

Πάτρα: Ο πατέρας αιφνιδίασε τον γιο του στην κρεβατοκάμαρα και τον διέσυρε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε