Παρασκευή, 4 Οκτ.
21oC Αθήνα

Μετανάστης πέθανε μέσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας μετανάστης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελήμονα χθες το βράδυ. Ο θάνατος του μετανάστη πυροδότησε σενάρια για τις συνθήκες.

Σύμφωνα με το bloko.gr ο μετανάστης ζήτησε την παρέμβαση των αστυνομικών εναντίον ενός άλλου μετανάστη από το Αφγανιστάν.
Μάλιστα πήγε ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο Αφγανός τον εκβίαζε αποσπόντας του διάφορα είδη από το μίνι μάρκετ που διατηρεί, αλλά και χρήματα.
Μάλιστα ο μετανάστης από το Μπαγκλαντες χθες πριν ενημερώσει τους αστυνομικούς κατάφερε να κλειδώσει τον Αφγανό μέσα στο μίνι μάρκετ κατεβάζοντας τα ρολά.

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε πως: “ο παθών – ιδιοκτήτης του καταστήματος κατά την προφορική εξιστόρηση του συμβάντος στους αρμόδιους αστυνομικούς, εντός του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα, άμεσα ενημερώθηκε το Ε.Κ.Α.Β και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.”

Την αποκάλυψη του θέματος πάντως δεν την έκανε η αστυνομία, αλλά το athens.indymedia.org στο οποίο αναρτήθηκε κείμενο όπου γίνεται λόγος και για ξυλοδαρμό, αλλά και για συμπλοκή με τον Αφγανό, ενώ οι περιγραφές δεν συμπίπτουν με εκείνη της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ιερόσυλος “έγδυνε” εκκλησίες

Ηλεία: Η μεγάλη το κανόνισε, η μικρή τον ξεμονάχιασε και οι φίλοι τους τον λήστεψαν

«Παλιός» ο συντάκτης της προκήρυξης, νέος ο εκτελεστής του Ηρακλείου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε