Τρίτη, 27 Αυγ.
27oC Αθήνα

Κλειστή η Β. Σοφίας από συγκέντρωση των εργαζόμενων στην Υγεία

300 περίπου εργαζόμενοι στην Υγεία πραγματοποίησαν πορεία ως το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ΦΩΤΟ NEWSIT
300 περίπου εργαζόμενοι στην Υγεία πραγματοποίησαν πορεία ως το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ΦΩΤΟ NEWSIT

Εκατοντάδες εργαζόμενοι στην Υγεία  συγκεντρώθηκαν αρχικά στην οδό Αριστοτέλους έξω απ’ το κτίριο του Υπουργείου διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα υπαλλήλων τις μετακινήσεις και τις αλλαγές στις μονάδες υγείας. Αυτή την ώρε έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Περίπου 300 άτομα συμμετέχουν στη διαμαρτυρία. Μετέχουν επίσης εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ αλλά και μέλη της ΟΛΜΕ που διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα στο δημόσιο.
Μαζί με τους εργαζόμενους στην Υγεία και εκπρόσωποι της ΑΔΕΥ και της ΟΛΜΕ ΦΩΤΟ NEWSIT
Οι εργαζόμενοι στην Υγεία θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Υπουργό ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι στην Υγεία όλο το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, αντιθέτως τονίζουν τομείς της υγείας πάσχουν από έλλειψη προσωπικού.

Οι δηλώσεις Γεωργιάδη στους δημοσιογράφους:
Σε ερώτηση δημοσιογράφων γιατί τελικά δεν συναντήθηκε με τους απεργούς ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως του είπαν πως δεν συνομιλούν με τον υπουργό της μνημονιακής κυβέρνησης.
“Εγώ απάντησα”, είπε, “έχουμε πρόβλημα συνεννόησης. Οι καλόπιστοι θα πεισθούν, ενώ οι κακόπιστοι θα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.Τα νοσοκομεία θα λειτουργούν κανονικά. Οι νομοί είναι καθολικοί για όλους. Επίσης όπως είδατε και σεις η συμμετοχή στην απεργία δεν είναι καθολική, τα νοσοκομεία λειτουργούν κανονικά.”

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν συνάντηση και με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι έρχεται ένας “καυτός” Σεπτέμβριος από άποψη κινητοποιήσεων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Εκτός ΕΣΥ 20 γιατροί για πειθαρχικές παραβάσεις!

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε