Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ημέρα συλλαλητηρίων κατά του πολυνομοσχεδίου

Ημέρα συλλαλητηρίων κατά του πολυνομοσχεδίου

Σε… εμπόλεμη κατάσταση με την κυβέρνηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι, που πριν το απεργιακό μπαράζ, προχωρούν σε στάσεις εργασίας και συλλαλητήρια.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας οργανώνει στις 12.30 μετά το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και φέρνει απολύσεις στο δημόσιο μέσω διαθεσιμότητας και κινητικότητας.

24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τρίτη

Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΛΒΟ) καθώς και η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει αποφασίσει για σήμερα, στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.
Την Παρασκευή αποφασίσθηκε στάση εργασίας από τις 11.30 έως το λήξη του ωραρίου, συγκέντρωση στις 12 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.

Στις 20.00 το βράδυ οργανώνει συλλαλητήριο στη πλατεία Συντάγματος και το ΠΑΜΕ.

Το Σαββατοκύριακο όλοι οι εργαζόμενοι στους δήμους θα απέχουν από τα καθήκοντά τους

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματισθεί στις 7.30 στην πλατεία Ομονοίας στην πλατεία Κάνιγγος στα Προπύλαια και στους στύλους του Ολυμπίου Διός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πολυνομοσχέδιο προκαλεί κοινωνική αναταραχή! Στα “όπλα” εργαζόμενοι σε δήμους και παιδεία – Παραλύει το κέντρο και ορατός ο κίνδυνος των σκουπιδιών

Κατάληψη της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στη Λιοσίων

ΠΟΕ ΟΤΑ: Απολύσεις εσείς; Καταλήψεις εμείς!

4.200 σε κινητικότητα μέχρι τέλος Ιουλίου – Αιχμές Μητσοτάκη κατά Μανιτάκη: Δε βρήκα ούτε ένα όνομα για την κινητικότητα

Απολύσεις στο Δημόσιο: Δεν είναι μόνο αριθμοί – Έχουν πρόσωπο – ΦΩΤΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε