Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Το ξέφρενο πάρτυ του εκπροσώπου του ΔΝΤ ξεσήκωσε τη Φιλοθέη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Θα ζήσω ελεύθερο πουλί” ακουγόταν τέρμα από το σπίτι του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα στη Φιλοθέη… και οι γείτονες δεν έκλεισαν μάτι όλο το βράδυ! Μεταξύ των καλεσμένων του πάρτυ και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Άυπνοι έμειναν όλη τη νύχτα της Παρασκευής οι γείτονες του μόνιμου εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα,  εξατίας της εκκωφαντικής μουσικής που ακουγόταν από το σπίτι του επικεφαλής του ΔΝΤ!

Ο κ. Τράα, γνωστός και ως “μικρός Ολλανδός” αποφάσισε να κάνει αποχαιρετιστήριο πάρτυ, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ο εκπρόωπος του ΔΝΤ αποφάσισε μιας και αποχωρεί από τη χώρα να αποχαιρετίσει γνωστούς και φίλους διασκεδάζοντας σαν Έλληνας! Για την ξέφρενη βραδιά που διοργλανωσε νοίκιασε σύγχρονα μηχανήματα ήχου, ικανά να σηκλώσουν τη γειτονια στον αέρα! 

Στις 10 το βράδυ άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι προσκεκλημένοι. Η οδός Καλλιγγά, άρχισε να μετατρέπεται σε υπάιθριο πάρκινγκ με τους παρκαδόρους να τρέχουν σαν τρελοί να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Μεταξύ των προσκεκλημένων του, ήταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο Ολλανδός πρέσβης, αλλά και στελέχη τραπεζών…

Μουσική στη διαπασών, πλούσιος μποουφές και το αλκοόλ να ρέει άφθονο!

Ο μπουφές ήταν από γνωστό catering με την κυρία Τράα να δίνει συνεχώς εντολές στους σερβιτόρους να ρωτούν τους καλεσμένους αν επιθυμούν κάτι. Το αλκοόλ έρρεε άφθονο!

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί χόρευε ο Μπομπ Τράα

Ο DJ έκανε πρόγραμμα με ξένη μοντέρνα μουσική και γνωστά ελληνικά τραγούδια. Γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα ο οικοδεσπότης με τους καλεσμένους εθεάθησαν να χορεύουν στους ρυθμούς του γνωστού τραγουδιού που λέει “Θα ζήσω ελεύθερο πουλί. κι όχι κορόιδο στο κλουβί”… 

Οι αγανακτισμένοι γείτονες εφτασαν στο σημείο να τον καταγγείλουν στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η πρώτη καταγγελλία έγινε στις 12:54 και η επόμενη στις 2:30. Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε την εμφάνισή του γύρω στις 3:30 οπότε το πάρτυ κόντευε να τελειώσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ιερές μπίζνες” – Πάρτι με εικονικά και πλαστά τιμολόγια από μοναστήρια και ιερείς!

Μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη ο νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε