Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Άφησαν την υιοθετημένη κόρη τους να πεθάνει από το κρύο!

Η άτυχη Χάνα Γουίλιαμς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shagit Valley Herald
Η άτυχη Χάνα Γουίλιαμς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shagit Valley Herald

Σοκάρει την αμερικανική κοινωνία η δίκη ενός ζευγαριού που κρίθηκε ένοχο για το θάνατο της 13χρονης κόρης του και την κακοποίηση του υιοθετημένου γιου τους.

Η Κάρι και ο Λάρι Γουίλιαμς βρέθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, για το θάνατο της 13χρονης κόρης τους Χάνα και για κακοποίηση του γιου τους. Και τα δυο παιδιά είχαν υιοθετηθεί από την Αιθιοπία.

Η Κάρι και ο Λάρι Γουίλιαμς αλληλοκατηγορήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης τους αναφέρει η Shagit Valley Herald. Κάθονταν μακριά ο ένας από τον άλλο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και δεν αντάλλαξαν ποτέ ούτε μια κουβέντα.

Η Κάρι Γουίλιαμς βρέθηκε επίσης ένοχη για ανθρωποκτονία από κακομεταχείριση για το θάνατο του άτυχου κοριτσιού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άφησε το 13χρονο παιδί άσιτο και το βασάνισε, κλειδώνοντας την έξω από το σπίτι της οικογένειας, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Χάνα Γουίλιαμς, η οποία υιοθετήθηκε από την Αιθιοπία το 2008, πέθανε από υποθερμία τον Μάιο του 2011, καθώς βρέθηκε αναίσθητη έξω από το σπίτι της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούσαν τους 5 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια συγκινητική ιστορία: έδωσαν το παιδί τους για υιοθεσία με την ελπίδα να ζήσει μια καλύτερη ζωή!

Σιαμέζα υιοθέτησε κουτάβι που το εγκατέλειψε η μητέρα του! ΦΩΤΟ

Στο εδώλιο οι απαγωγείς παιδιών στην Αλγερία που τα έδιναν για υιοθεσία στη Γαλλία

Έδωσαν για υιοθεσία 250.000 βρέφη χωρίς τη θέληση των γονιών τους!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε