Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τα είπε όλα σε δυόμιση ώρες ο Γιώργος Ρουπακιάς – Προφυλακιστέος ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στον ανακριτή - ΦΩΤΟ NEWSIT
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στον ανακριτή - ΦΩΤΟ NEWSIT

– Λίγο πριν τις 11:40 ολοκληρώθηκε η απολογία του Γιώργου Ρουπακιά
– “Έχετε μετανιώσει;” του φώναξαν οι δημοσιογράφοι καθώς αποχωρούσε από τα δικαστήρια του Πειραιά για τις φυλακές Κορυδαλλό – Δεν πήραν καμία απάντηση
– Ήμουν σε άμυνα έχει υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα
– Συγκλονιστικές οι νέες αποκαλύψεις πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής

Κάτω από δρακόνται μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε, λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου, στον ανακριτή ο 45χρονος Γιωργος Ρουπακιας για να απολογηθεί. Ο δράστης, είχε ζητήσει τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

“Έχετε μετανιώσει; Καταλάβατε το κακό που κάνατε;” του φώναξαν δημοσιογράφοι αλλά δεν απάντησε

Λίγο μετά τις 11:30, η απολογία του ολοκληρώθηκε. Φαίνεται πως δεν είχε να πει και πολλά στην απολογία του. Ομολόγησε άλλωστε από την πρώτη στιγμή πως εκείνος ήταν που έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του Παύλου Φύσσα, κόβοντας άγρια το νήμα της ζωής του 34χρονου ράπερ.
Ο 45χρονος δράστης έχει υποστηρίξει πως βρισκόταν σε άμυνα και γι’ αυτό τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 34χρονο Παύλο Φύσσα.

Όμως καταθέσεις ανθρώπων που ήταν μπροστά στο μοιραίο περιστατικό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, περιγράφουν ένα οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας. Λένε πως ο δράστης μπήκε με το αυτοκίνητό του ανάποδα στο δρόμο, σταμάτησε εκεί που ήταν το θύμα και του επιτέθηκε.

“Θα σε σκοτώτω π@@@@η” είπε στο θύμα του λίγο πριν τον μαχαιρώσει στην καρδιά, υποστήριξε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, που αποκάλυψε ότι υπάρχει και video από τη στιγμή της δολοφονίας, το οποίο ο μάρτυρας που το “τράβηξε” το πήγε στην αστυνομία. Όμως η αστυνομία υποστηρίζει πως τέτοιο video, δεν έχει στα χέρια της.

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας έχει μπει το κινητό τηλέφωνό του προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιον δέχθηκε το τηλεφώνημα που τον κάλεσε να πάει στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, που βρισκόταν ο “εντολέας”. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν έξι τηλεφωνήματα.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, έχει ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι την Τετάρτη.

Οι αποκαλύψεις της φρίκης, δεύτερο μέρος

Συγκλονίζουν, για δεύτερη μέρα, οι αποκαλύψεις που κάνει στην εφημερίδα Το Έθνος πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής. Μιλά για αστυνομικό που ειδοποιούσε ότι επρόκειτο να γίνει έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία του κόμματος, για «γυμνάσια» και βασανισμούς Πακιστανών.

“Για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς”, λέει.

Για τον Γιώργο Ρουπακιά απορεί για το πώς έφτασε να κάνει φόνο. “Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι” και προσθέτει ότι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει, είναι ότι πήρε εντολή να πάει και να σκοτώσει.


Ρεπορτάζ Μιχάλης Λαγάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής – Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι Πακιστανού

Ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια

Μήπως η Χρυσή Αυγή είναι πιο επικίνδυνη εκτός νόμου;

“Θα δουν τι σημαίνουν τάγματα εφόδου” – Ο Μιχαλολιάκος είχε “προειδοποιήσει”

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε πέντε χρυσαυγίτες με γκλοπ και σουγιάδες

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα – Ψάχνουν στα τηλέφωνα τους συνεργούς του Ρουπακιά – Απαγορεύτηκε το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής

Έξι τηλεφωνήματα δέχθηκε ο Γ. Ρουπακιάς – Πως οργανώθηκε το τάγμα εφόδου πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Τι ψάχνει η δικαιοσύνη για την Χρυσή Αυγή

Στο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Αποκαλύψεις για τον φόνο του Παύλου Φύσσα – Αυτόπτες μάρτυρες καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ – “Η Ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί 15′ πριν το μαχαίρωμα

Όλα τα συγκλονιστικά περιστατικά με χρυσαυγίτες στον Άρειο Πάγο – Σκοπός να κατηγορηθούν για κακούργημα – Όλος ο φάκελος στο NewsIt

Ελεύθεροι η σύζυγος του Ρουπακιά, η ξαδέρφη και ο υπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας

Πιο Χρυσή Αυγή δεν γίνεται! Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν “βολεμένος” από το κόμμα

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε