Δευτέρα, 28 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ο ορισμός της Business Class από την SWISS! Ταξιδέψτε με άνεση και πολυτέλεια

Ο ορισμός της Business Class από την SWISS! Ταξιδέψτε με άνεση και πολυτέλεια

Κάθε ταξίδι με την SWISS είναι μια ασύλληπτη ταξιδιωτική εμπειρία. Αν επιλέξετε μάλιστα την Business Class τότε θα θέλετε αυτή η πτήση να μην τελειώσει ποτέ!

Κι αυτό γιατί:

Κάθε θέση μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του επιβάτη.

Το νέο κάθισμα μετατρέπεται πολύ εύκολα σε ένα τελείως επίπεδο κρεβάτι μήκους 2 μέτρων. Και μάλιστα, με μία νέα προσαρμοσμένη λειτουργία μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ. Προετοιμάστε τον εαυτό σας για τα καλύτερα!

Άνεση στον ύπνο σε μία πλήρως οριζόντια επιφάνεια – στο προσωπικό σας 2μετρο κρεβάτι με μία ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ, πάνω από τα σύννεφα.

Η νέα γωνία στη διαμόρφωση των θέσεων σας προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στην θέση σας καθώς και σας επιτρέπει την πιο εύκολη πρόσβαση στο διάδρομο και στις τουαλέτες. Πλάτος θέσης 50.8 σε 57.15 εκ. / 20.3 σε 22.5’

Ελβετική καινοτομία από τη SWISS: το πραγματοποίησε η Contour: ειδικά διαμορφωμένο μαξιλάρι για αερομεταφορές από την Lantal το οποίο ρυθμίζεται ανάλογα, από μαλακό σε κανονικό, ειδικό για κάθισμα και ξεκούραση.

Η SWISS αναδείχθηκε:

Η ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης’ στα Business Travel Awards για το 2013
Η ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης στη Business Class’ στα ετήσια βραβεία World Travel Awards για το 2012.
Η 2η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Business Class στις Διηπειρωτικές πτήσεις’ από τα επίσημα στοιχεία της IATA για το 2011.

Μοναδικές επιλογές στις online υπηρεσίες κρατήσεις! Διαλέξτε την θέση που επιθυμείτε!

Οι πελάτες της SWISS που κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της, SWISS.COM, μπορούν τώρα να κάνουν μια προσωρινή κράτηση σε ένα εγγυημένο ναύλο και να την διατηρήσουν μέχρι και 72 ώρες.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την θέση τους μέσα στο αεροσκάφος.

Και εκτός από τα κανονικά ταξίδια μετ’ επιστροφής, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα εύκολα να κάνουν online κράτηση για δρομολόγια “open jaw” ή πολλαπλών ενδιάμεσων στάσεων.

Μάθετε περισσότερα στο www.swiss.com

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε