Σάββατο, 5 Οκτ.
27oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι «Κηπουροί» κόπηκαν λόγω… πτώχευσης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν το MEGA να… ξεριζώνει από το πρόγραμμά του τους «Κηπουρούς». Ποιοι είναι όμως, οι λόγοι που η πετυχημένη εκπομπή που παρουσιάζουν οι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος λέγεται ότι θα σταματήσει να είναι στον τηλεοπτικό αέρα;

Ο κύριος λόγος έχει να κάνει με την εταιρεία παραγωγής «Full Moon Production» που είχε πέρυσι αναλάβει εξ ολοκλήρου την εκπομπή και η οποία εταιρεία έχει κάνει αίτηση να υπαχθεί στο άρθρο 99. Η αίτηση μάλιστα πρόκειται να εκδικαστεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και όπως καταλαβαίνετε λόγω αυτής της εξέλιξης οι «Κηπουροί» παραμένουν απλήρωτοι. Αξίζει δε να αναφέρω ότι η ίδια εταιρεία παραγωγής έκανε και την εκπομπή «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο που παραμένει κι αυτός απλήρωτος.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή «Κηπουροί» δεν έχει… ξεριζωθεί από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά όπως φαίνεται το μόνο που έφαγε… κλάδεμα ήταν οι αμοιβές των εργαζομένων που για ακόμα μία φορά πληρώνουν- αλλά δεν πληρώνονται- λόγω της… ξηρασίας που επικρατεί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε