Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για την κατάσταση στη Συρία

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για την κατάσταση στη Συρία

 Για «εν κρυπτώ διαβουλεύσεις» στην κρίση της Συρίας, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, τη στιγμή που το βρετανικό Κοινοβούλιο απέρριψε τη στρατιωτική επίθεση στη Συρία και αναμένονται οι συζητήσεις στο αμερικανικό Κογκρέσο και τη γαλλική Βουλή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταγραφεί διεθνώς ως ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της έναρξης ενός νέου καταστροφικού πολέμου στη Μέση Ανατολή και δείχνει για μια ακόμη φορά το πόσο επικίνδυνη και ανεύθυνη είναι.

Στρατιωτικές επεμβάσεις παντός τύπου δημιουργούν κινδύνους για γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή και η λύση στη συριακή κρίση πρέπει να γίνει με πολιτικά μέσα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή την κλιμάκωση της έντασης και τις προετοιμασίες για ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

«Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε παρέμβαση πρέπει να διέπεται από τη διεθνή νομιμότητα και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και τονίζεται ότι «η χώρα μας πρέπει να υποστηρίξει την πολιτική λύση και να μην έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε τυχόν στρατιωτική επέμβαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συναγερμός στην Ανατολική Μεσόγειο: Η Ρωσία κάνει λόγο για εκτόξευση δυο βαλλιστικών πυραύλων!

ΣΟΥΔΑ – Τι προβλέπει η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τη χρήση της με υπογραφή Σαμαρά !

Πόλεμος “με μέτρο” στη Μέση Ανατολή δεν υπάρχει – Οι απρόβλεπτες συνέπειες και η Ελλάδα


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε