Σάββατο, 5 Οκτ.
27oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιον διάσημο ηθοποιό έκανε ο Ψινάκης… πρεσβευτή «Για ένα πιάτο φαΐ»;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιον διάσημο ηθοποιό έκανε ο Ψινάκης… πρεσβευτή «Για ένα πιάτο φαΐ»;

Έχει βάλει σκοπό να βοηθήσει όλους όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινή τους διαβίωση. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη που ως γνωστό εδώ και μήνες σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών έχει ξεκινήσει εκστρατεία με τίτλο «Για ένα πιάτο φαΐ» και από την οποία σιτίζονται καθημερινά εκατοντάδες συνάνθρωποί μας.

Πολλές φορές μάλιστα ο Ψινάκης μέσα από τα social media υπενθυμίζει πως «Ένα πιάτο φαΐ στοιχίζει ένα ευρώ. Και για πολλούς από εμάς που το έχουν ανάγκη είναι ζήτημα ζωής η θανάτου. Αξίζει να το σκεφτούμε…»!

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας έκανε έναν ακόμα… πρέσβη της εκστρατείας «Για ένα πιάτο φαΐ». Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ ο Ηλίας Ψινάκης παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα» στην οποία ήταν ο πρωταγωνιστής της Τζέρεμι Άιρονς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Ο Ψινάκης έχοντας γνωρίσει παλαιότερα το διάσημο ηθοποιό μέσω του Βαλεντίνο βρήκε την ευκαιρία το βράδυ της πρεμιέρας να συζητήσει μαζί του και να του πει μάλιστα για την εκστρατεία «Για ένα πιάτο φαΐ». Ο Άιρονς άκουσε πολύ προσεχτικά τον Ψινάκη και μάλιστα τον συνεχάρη για αυτή την πρωτοβουλία, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει τη βοήθειά του στην προβολή της εκστρατείας, κάτι που ο Άιρονς αποδέχτηκε αμέσως!

Χαρακτηριστικό είναι και το δημόσιο «ευχαριστώ» του Ψινάκη στον Άιρονς, αλλά και στο σκηνοθέτη της ταινίας Μπίλε Όγκουστ μέσα από τα social media όπου έγραψε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Jeremy Irons και στον Bille August για την ευαισθητοποίηση και την βοήθειά τους στην εκστρατεία “Για ένα πιάτο φαΐ”».


Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα ο Τζέρεμι Άιρονς θα συμμετέχει κι αυτός στην εκστρατεία «Για ένα πιάτο φαΐ» που πραγματοποιεί ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με σκοπό να βοηθήσει όλους όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καθημερινή διαβίωσή τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλίας Ψινάκης: Η συνάντηση με τους Τ. Σωτηροπούλου – Δ. Αλεξάνδρου στη Μύκονο!

Ηλ. Ψινάκης – Ερ. Κούρκουλου: Γιατί βρέθηκαν μαζί στη Σκιάθο;

Ηλίας Ψινάκης: Κάνει διακοπές στη Σαρδηνία! Φωτογραφίες

Η. Ψινάκης: Το πάρτυ για τη γιορτή του και η έκπληξη στη Μ. Χρονοπούλου! Οι celebrities που τον τίμησαν

Ηλίας Ψινάκης: “Τόσα χρόνια ζούσα στην κοσμάρα μου”! Τι λέει για Σάκη Ρουβά και Γιάννα Αγγελοπούλου;

Ηλίας Ψινάκης: Η φωτογραφία από τις διακοπές του ’78 και οι βόλτες στα Ματογιάννια! Φωτό

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε