Τρίτη, 23 Ιουλ.
34oC Αθήνα

“Θα γίνει εμφύλιος” – “Θα πετσοκόψουμε τις όλες τις γαμ…”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα μηνύματα υπήρχαν. Το θέμα είναι ποιος τα άκουγε και κυρίως ποιος θεωρούσε σοβαρή την απειλή. Όλοι είχαν παρακολουθήσει κάπως έκπληκτοι πριν μερικούς μήνες τις δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής περί σαπουνιών εναντίον των μεταναστών, αλλά πόσοι άραγε έδωσαν σημασία

Πόσοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει στις γειτονιές που αφέθηκαν στη Χρυσή Αυγή, πλην τον ίδιων των κατοίκων φυσικά.
Πως αντέδρασε η οργανωμένη πολιτεία απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα;
Μάλλον τα έβαλε κάτω απ’ το χαλί του υποβαθμισμένου κέντρου

Ιδού λοιπόν ένα… ανθολόγιο των απόψεων στελεχών της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έτσι όπως καταγράφηκαν στο ντοκιμαντέρ του Κ. Γεωργούση που προβλήθηκε από το βρετανικό κανάλι Channel4.

Όπως κατέγραψε η “Εφημερίδα των Συντακτών” το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ είναι ο Γιώργος Βάθης με το παρατσούκλι “επιστάτης”, του οποίου οι απόψεις καταγράφονται ως εξής:
“Όταν βγούμε εμείς, η Χρυσή Αυγή, όλοι αυτοί, όλες αυτές οι γαμ… που κυβέρνησαν την Ελλάδα και πήραν το χρήμα του ελληνικού λαού, όλους θα τους πετσοκόψουμε. Το μαχαίρι θα φεύγει από το αυτί και θα πηγαίνει δεξιά κάτω, ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο πλευρό. Κατάλαβες; Θα τους σκίσουμε όλους”

Σαφής ως προς τις τακτικές της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Σμυρνιώτης, ο Δύτης όπως τον αποκαλούν:
“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό το κακό που μας έχουν κάνει και το κακό που έχουν κάνει στην πατρίδα μας θέλω να το νιώσουν στο πετσί τους. Να νιώσουν φόβο. Γιατί αν υπάρξει φόβος θα υπάρξει σεβασμός και σ’ εσένα και σ’ εμένα και σε όλους… θέλω να πάρω εκδίκηση. Και το εννοώ αυτό που λέω. Θα βλέπουν Χρυσή Αυγή και θα τρέμουνε.”

Ο Αλέξανδρος Πλωμαρίτης που ήταν και στο ψηφοδέλτιο του κόμματος εκτός από τις απόψεις του πως πρέπει να γίνουν σαπούνια οι μετανάστες που έγιναν γνωστές ανά το πανελλήνιο, είχε να εκφράσει εξίσου …ενδιαφέρουσες απόψεις για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ:
“Τους αριστερούς τους έχουμε βάλει σε ένα ψωρόνησο και μόλις τελειώσουν τα τρόφιμα θα ψοφήσουν όλοι… Τώρα θα μιλήσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ετοιμάζουμε κρεμάλες τώρα, γιατί είναι και πολλές, και θα τις στρώσω εδώ στην Πιπίνου και θα λέω φωτιά στα κόκκινα σκυλιά και θα σπαρταράνε αυτοί.”

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση-φωτιά για τη Χρυσή Αυγή – Έχασε 2,5 μονάδες σε μια εβδομάδα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε