Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Οι ΑΝ.ΕΛ θα μετέχουν στις πρωτοβουλίες κατά της Χρυσής Αυγής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με κύριο αντικείμενο την αντιμετώπιση «της ναζιστικής βίας» συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος στους βουλευτές, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα συμμετέχουν σε όλες τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του ναζιστικού φαινομένου και της βίας». 

Ο πρόεδρος του κόμματος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής «απαιτεί να σταματήσει άμεσα η βιομηχανία πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που επιβάλλει η τρόικα και να επανέλθει το κοινοβουλευτικό έργο, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής».

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του κόμματος για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, καθώς και ο σχεδιασμός για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιά βουλευτής το’ ριξε στο τσιφτετέλι; ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος μετά τον ξυλοδαρμό του στο Κερατσίνι – ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτικός πόλεμος για το λιντζάρισμα του Καμμένου – Στέλεχος των ΑΝΕΛ για τον Μουρούτη: Θα δεις τα ραδίκια ανάποδα, κτήνος, βρωμοσκούληκο

Βουλευτής ΑΝΕΛ: Να κάνουμε εικονοστάσι στην Βουλή!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε