Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

“Ανεβαίνει” η ΑΕΚ – “Πήρε… φόρα ο Μπρέσεβιτς

“Ανεβαίνει” η ΑΕΚ – “Πήρε… φόρα ο Μπρέσεβιτς

Με δυο γκολ του Ιβάν Μπρέσεβιτς η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι τον Ρήγα Φεραίο (ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας) στο Βελεστίνο, δείχνοντας -παρά τις δυσκολίες που είχε στην ανάπτυξη της- να… ανεβαίνει.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τον αγώνα με σύστημα 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο. Στο τέρμα ο Καραγκιολίδης, δεξί μπακ ο Τσουκαλάς, αριστερό ο Γεωργέας, στόπερ ο Ντούμπερετ με τον Τζανετόπουλο, αμυντικό χαφ ο Ζιβάνοβιτς, εσωτερικά χαφ ο Ρόβας (δεξιά) με τον Κάτσικα (αριστερά), ο Παληαρούτας επιτελικός χαφ και στην επίθεση ο Παυλής με τον Θαναηλάκη.

Η Ενωση δεν κινδύνεψε στην άμυνά της, αφού ο Ρήγας Φεραίος δεν ήταν απειλητικός, αλλά από την άλλη δεν δημιουργούσε και φάσεις μπροστά στα καρέ των γηπεδούχων (το επιθετικό δίδυμο Παυλή Θαναηλάκη δεν τροφοδοτήθηκε). Τελικά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Δέλλα άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Παληαρούτα.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Δέλλας άλλαξε όλη την ενδεκάδα της ΑΕΚ και μαζί και την διάταξη, καθώς η Ενωση παρατάχθηκε για το δεύτερο 45λεπτο με σύστημα 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Βούρας, Αργυρίου δεξί μπακ, αριστερό μπακ Τσουμάγκας, Κέζος – Σταθάκης στόπερ, αμυντικά χαφ ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου, ενώ πίσω από τον φουνταριστό Μπρέσεβιτς έπαιξαν οι Δημγκιόκας, Καζβιρόπουλος, Πεταυράκης.

Κι ενώ η Ένωση πίεζε για το δεύτερο γκολ, το τέρμα ήρθε από τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν σε 1-1 με την κεφαλιά του Μπίκα. Ο Μπρέσεβιτς όμως στην συνέχεια ανέλαβε να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ και με δυο τέρματα (στο 67′ σε κενό τέρμα και στο 71′ με όμορφη κεφαλιά) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΕΚ (Α’ Ημίχρονο): Καραγκιολίδης (35′ Βούρας), Τσουκαλάς, Γεωργέας, Ντούμπερετ, Τζανετόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Ρόβας, Κάτσικας, Παληαρούτας, Παυλής, Θαναηλάκης
 
ΑΕΚ (Β’ Ημίχρονο): Βούρας (72′ Ντούνης), Αργυρίου, Τσουμάγκας (79′ Μούργκα), Κέζος, Σταθάκης (79′ Τσούπρος), Κορδέρο, Ανάκογλου, Δημγκιόκας (79′ Τζάθας), Καζβιρόπουλος, Πεταυράκης, Μπρέσεβιτς (79′ Τσεβάς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε