Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Δεν έχουν ελπίδα – “Χρυσός” ο Μπολτ και η…παρέα του! (VIDEO)

Τρίτο χρυσό για τον Μπολτ στο Παγκόσμιο της Μόσχας ΦΩΤΟ REUTERS.
Τρίτο χρυσό για τον Μπολτ στο Παγκόσμιο της Μόσχας ΦΩΤΟ REUTERS.

Δεν γνωρίζει άλλο… χρώμα ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με την Τζαμάικα στα 4Χ100 μ. Με 37.36 και αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους να βλέπουν την πλάτη του.

Ο κορυφαίος σπρίντερ κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση και όγδοο συνολικά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πιάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τους θρυλικούς Μπεν Τζόνσον και Καρλ Λιούις!

Η μάχη ήταν αμφίρροπη μέχρι και την τρίτη αλλαγή, καθώς οι Αμερικανοί ήταν αυτοί που οδηγούσαν την κούρσα. Ωστόσο, στο τελευταίο κατοστάρι που πήρε τη σκυτάλη ο Μπολτ, ο Αμερικανός Τζάστιν Γκάτλιν είδε τον θηριώδη Τζαμαϊκανό να τον προσπερνά σαν… σταματημένο και να κόβει πρώτος το νήμα.

Οι Τζαμαϊκανοί τερμάτισαν λοιπόν σε χρόνο 37.36, οι δεύτεροι Αμερικανοί σε 37.66 και οι τρίτοι Βρετανοί σε 37.80, αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι ο Τζάστιν Γκάτλιν στην τελευταία αλλαγή της σκυτάλης πάτησε στο κουλουάρ του Μπολτ.

Διαβάστε ακόμα…

Κάνει…πλάκα ο Μπόλτ – “Περπατώντας” χρυσός και στα 200μ.

Γιατί φιλήθηκαν στο στόμα οι δυο ρωσίδες αθλήτριες;

Στηρίζει τον αντί-γκέι νόμο Ισινμπάγεβα!

Στηρίζει τον αντί-γκέι νόμο Ισινμπάγεβα!

Ξανά στην κορυφή η Ισινμπάγεβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε