Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών στη φρίκη

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών στη φρίκη

Από την στιγμή που μαθεύτηκε η φρικτή είδηση ότι ένα παλικάρι “βούτηξε στον θάνατο” για να μην πληρώσει πρόστιμο γιατί δεν είχε εισιτήριο, στην αρχή ήταν η παγωμάρα, στην συνέχεια η αγανάκτηση και μετά η θλίψη.

Σκεφτήκαμε κάποιοι: γιατί το παιδί φρίκαρε τόσο πολύ και αντι να πληρώσει το πρόστιμο ακολουθώντας τους ελεγκτές έκανε αυτό που έκανε;

Οι απαντήσεις ή μαλλον οι εκδοχές είναι πολλές.

Και ο καθένας θα δώσει την δική του. Ή αυτήν που τον βολεύει. Ήδη έχουν γραφτεί πολλά. Κάποιοι έχουν βγάλει πορίσματα, έχουν γράψει απίστευτες ανακρίβειες για να συγκινήσουν και μόνο. Άλλοι έκαναν ήρωα τον 19χρονο και άλλοι έμειναν ασυγκίνητοι.

Αυτό όμως που τρομάζει περισσότερο και από αυτή την τραγικότητα του θανάτου ενός παλικαριού 19 χρόνων είναι ο κυνισμός που ξεπρόβαλλε είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, μέσα από κουβέντες, μισόλογα και tweets….

Αυτός ο κυνισμός, που εκφράστηκε ακόμα και από ανθρώπους που υποτίθεται πως έχουν πιο πολλές ευαισθησίες από εμάς τους ρουφιάνους αλήτες δημοσιογράφους.

Αυτός ο κυνισμός είναι που με τρομάζει και με κάνει να νιώθω ότι έχω βγάλει κάρτα απεριορίστων διαδρομών προς την φρίκη….

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε