Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ο Θανάσης Αλευράς αποκαλύπτει το… τεχνολογικό face του

Ο Θανάσης Αλευράς αποκαλύπτει το… τεχνολογικό face του

Είναι από τους πολύ καλούς ηθοποιούς, έχοντας ερμηνεύσει με επιτυχία πολλούς ρόλους κυρίως στο θέατρο. Ωστόσο το ευρύ κοινό έμαθε το Θανάση Αλευρά από τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, όπου καταφέρνει να μιμείται τους stars με μία… περιπαικτική διάθεση.

Αυτή την Κυριακή όμως, λίγο πριν το live του talent show ο ηθοποιός θα εμφανιστεί και στο ΣΚΑΪ, κάνοντας ποδαρικό σε μία νέα εκπομπή που θα έχει αντικείμενο την τεχνολογία. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 19:00, το κανάλι του Φαλήρου ξεκινά να προβάλλει την εκπομπή «60’ ON LINE», στην οποία οι Μυρτώ Κάζη, Μαίρη Ρετσίνα και Πάρις Λύκος, θα  ταξιδεύουν τους τηλεθεατές στο χώρο του ίντερνετ και της τεχνολογίας.

Έρευνες, καλεσμένοι, gadgets και apps, νέες εφαρμογές, άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες και πολλά ακόμα θέματα τεχνολογίας θα περιέχονται στο «60’ online» με σκοπό να μυήσουν τους τηλεθεατές στο θαυμαστό αλλά και… μυστηριώδη κόσμο της τεχνολογίας. Στην πρεμιέρα της η εκπομπή του ΣΚΑΪ φιλοξενεί το Θανάση Αλευρά που θα αποκαλύψει το τεχνολογικό του πρόσωπο αλλά και γενικότερα τη σχέση του με την τεχνολογία. Εκτός όμως, από τον γνωστό ηθοποιό, καλεσμένος θα είναι και ο μουσικός παραγωγός Claydee που θα μιξάρει  τα δύο νέα του κομμάτια για τους τηλεθεατές του «60’ online» με το τελευταίο app ήχου. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε και το… τεχνολογικό face του γνωστού ηθοποιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε