Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ο Γκάνος κέρδισε στο… αποκριάτικο πάρτι!

Ο Γκάνος κέρδισε στο… αποκριάτικο πάρτι!

Σε μία ιδιαίτερα φτωχή και τηλεοπτικά περίοδο το «Your Face Sounds Familiar» ήρθε στο τηλεοπτικό τοπίο υποσχόμενο να μας κάνει να περάσουμε καλά. Και τα καταφέρνει… με το δικό του τρόπο.

Παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες ο ΑΝΤ1 έβγαλε στον αέρα ένα ακόμα show που προβάλλεται στο εξωτερικό με επιτυχία. Στόχος και σκοπός του YFSF είναι οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες να μεταμφιέζονται, να υποδύονται, να μιμούνται διάφορους stars. Το concept μάλιστα απαιτεί οι μεταμφιέσεις να είναι πετυχημένες, ενώ οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να μιμούνται τους stars σε όλα: σε κίνηση, ομιλία, τραγούδι, χορό…! Έτσι απαιτεί το concept! Αλλά…

Όπως λέει και η παροιμία «με (μην πω τη λέξη!) δεν βάφονται αυγά»! Και είναι εμφανές ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου «να βάψουν τα αυγά» δεν χρησιμοποίησαν ούτε… νερομπογιά! Στην αρχή δε, προσπάθησαν να πλασάρουν στο τηλεοπτικό κοινό το προϊόν τους όπως απαιτεί το concept. Βλέποντας όμως και οι ίδιοι ότι δεν περνά και ότι το κοινό δεν πείθεται πως βάζοντας μία περούκα που είχε μείνει στην αποθήκη του Αμαρουσίου από την εποχή των αποκριάτικων εντός του καναλιού πάρτι, αποφάσισαν να το γυρίσουν στο χαβαλέ και να υποστηρίξουν πως όλο αυτό που γίνεται στον τηλεοπτικό αέρα είναι… πάρτι.

«Προσφέρουμε χαρά» στους τηλεθεατές είναι αυτό που ακούγεται από τα στελέχη του ΑΝΤ1 που δίνοντας την ατάκα αυτή και στα μέλη της κριτικής επιτροπής, προσπαθούν να μας πείσουν ότι «τι ωραία που περνάμε». Η φράση δε αυτή ακούγεται συνεχώς από τα μέλη της κριτικής επιτροπής που επίσης έχουν αναγκαστεί (ευτυχώς όχι όλοι!) να.. χασκογελούν συνεχώς για να τονίσουν το «είμαστε μία ευτυχισμένη παρέα, τρα λα λο, τρα λα λο..»! Το… σενάριο δε που πρέπει να ακολουθήσουν έχει και… πρωτότυπες ατάκες όπως «τι ωραία μεταμφίεση», «ήσουν καταπληκτικός», «δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήσουν εσύ» και βεβαίως, πολλά «χαχαχαχα», ή μάλλον… αμέτρητα «χαχαχαχα»…!

Βέβαια, όταν μερικές φορές οι κριτές φεύγουν από το… σενάριο και λένε τα δικά τους τότε τα σχόλιά τους είναι τόσο άστοχα που καλύτερα να μην το κάνουν! Ας μείνουν στη γραμμή «εδώ κάνουμε ένα πάρτι, όπως τα παλιά. Μαζευόμαστε σε ένα σπίτι και ένεκα της οικονομικής κρίσης, βγάζουμε από την αποθήκη ό,τι βρούμε και κάνουμε αποκριάτικο πάρτι. Σε χαβαλέ να βρισκόμαστε και όσοι θέλουν περνούν καλά, ενώ όσοι δεν θέλουν κάνουν ζάπινγκ»! Έτσι απλά είναι τα πράγματα κι ας προσπαθούν ορισμένοι από το κανάλι του Αμαρουσίου να πείσουν ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια να… τηρηθεί το concept! Όχι, η αλήθεια είναι ότι γίνεται χαβαλές με… άβαφτα αυγά και κάποιοι περνάμε καλά, κάποιοι άλλοι όχι…!

Χθες λοιπόν, νικητής στο 5ο live του το talent show αναδείχθηκε ο Νίκος Γκάνος που… διακωμώδησε τη Σερτάμπ. Πάντως, το YFSF κρατήθηκε δυνατά απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό, σημειώνοντας 25,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του. Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, την ώρα που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι το ένα από το άλλο, ο τελικός της Euroleague στην ΕΤ1 σημείωσε 33,5 μέσο όρο, ενώ το YFSF έκανε 24,7 μέσο όρο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε