Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ “έστησε” τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας για να απολογηθεί αλλά βρήκε άδεια γραφεία.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στην ΕΦΙΠ ώστε να απολογηθεί για τα όσα έγιναν στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά δεν βρήκε κανέναν.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας μίλησε στο gazzetta.gr και εξήγησε ότι κόλλησε στην κίνηση γι αυτό δεν μπόρεσε να είναι στην ώρα του στο ραντεβού.

“Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 και ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν εκεί με τους εκπροσώπους του. Δυστυχώς εγώ καθυστέρησα 17 λεπτά, λόγω υπερβολικής κίνησης στους δρόμους του κέντρου, παρά το γεγονός ότι είχα φροντίσει να ξεκινήσω νωρίτερα. Σίγουρα η ευθύνη είναι δικιά μου γιατί καθυστέρησα. Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να περιμένει, καθώς είχε κάποιες άλλες δουλειές και έτυχε όταν εγώ έμπαινα στην επιτροπή εκείνος να αποχωρεί.

Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε να βρεθεί μια άλλη ημέρα, προκειμένου να ακούσουμε και την άποψη του κ. Γιαννακόπουλου. Ουσιαστικά σήμερα υπήρξε αναβολή και θα βρούμε νέα ημέρα όποτε μπορεί ο κ. Γιαννακόπουλος, καθώς η ευθύνη είναι δική μου. Ζήτησα χίλια συγγνώμη, διότι σχεδόν πάντα είναι στην ώρα μου, ωστόσο έτυχε να έχουν οι δρόμοι υπερβολική κίνηση”, είπε ο Γιώργος Λένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε