Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ποινική δίωξη στον Ολλανδό κλόουν – Τι έγραφε στο facebook ο δράστης!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

– Φόβοι ότι το άτυχο παιδί που μαχαιρώθηκε  μένει παράλυτο  – Βρίσκεται στη ΜΕΘ του Αγλαϊα Κυριακού
– Από τα δολοφονικά χτυπήματα επλήγη ο νωτιαίος μυελός με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητική αναπηρία
– Οργή για τον Ολλανδό κλόουν – που βλέπετε στη φωτογραφία – έξω από το γραφείο του εισαγγελέα
– Δεν τον εκπροσωπεί κανένας δικηγόρος – Οι τελευταίες του αναρτήσεις στο facebook

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας στον 20χρονο Ολλανδό, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή.

Το νεαρό έφεραν στο Δικαστικό Μέγαρο από την πίσω πόρτα του Μεγάρου, ενώ δεν έχει δικηγόρο υπεράσπισης. Το δικαστικό μέγαρο είναι ”αστακός” από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί, ενώ ο 20χρονος ο οποίος έφτασε περίπου στις 10 το πρωί, μπήκε από την πίσω πόρτα του κτιρίου για να μην περάσει μπροστά από συγκεντρωμένους και τις τηλεοπτικές κάμερες.


Η κορύφωση του δράματος για το 12χρονο παιδί

Αναπηρία στα κάτω άκρα προκάλεσαν δύο από τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 12χρονος από τον Ολλανδό κλόουν  ξενοδοχείου στην Χερσόνησο. Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πολύ σοβαρό περιστατικό.

Τα δύο πιο σοβαρά τραύματα εντοπίζονται στη σπονδυλική στήλη μεταξύ του έβδομου και του ένατου σπονδύλου. Σύμφωνα με το Έθνος από τα χτυπήματα επλήγη ο νοτιαίος μυελός, με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητική αναπηρία στα κάτω άκρα του παιδιού.

Ομάδα τριών νευροχειρουργών του νοσοκομείου τον υπέβαλε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, που ξεκίνησε στις 16.00 χθες το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια δεν κατόρθωσαν να αποτρέψουν την αναπηρία. Το παρήγορο είναι ότι η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει.

Μαζί του σε όλη τη διάρκεια της διακομιδής η μητέρα του που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δέχθηκε ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, έχοντας στο πλευρό της τη Ρώσο πρέσβη ωστόσο επαναλάμβανε ότι το παιδί έχει ξεφύγει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.

Η τελική κλινική εκτίμηση θα ολοκληρωθεί μετά την αποσωλήνωση, αναφέρουν οι γιατροί σε σημερινό ιατρικό δελτίο στο οποίο αναφέρεται οτι “στο Νοσοκομείο Παίδων έγινε άμεση εκτίμηση και ο ασθενής εισήχθη στο χειρουργείο για περαιτέρω αντιμετώπιση των τραυμάτων. Η ειδική Νευροχειρουργική Ομάδα διαπίστωσε μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, κάκωση του νωτιαίου μυελού. Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε επίσης από την Παιδοχειρουργική Ομάδα για τα λοιπά τραύματα». Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης ο ασθενής εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων για περαιτέρω παρακολούθηση & θεραπεία.



Τι έγραφε στο facebook o Ολλανδός δράστης

Ένα νέο, γεμάτο διάθεση για ζωή, δείχνουν τα μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό του Ολλανδού στο Facebook, με τίποτα να μην προμηνύει τα τραγικά που ακολούθησαν… Στη σελίδα του 20χρονου ο νεαρός καταγράφει μέσω σύντομων μηνυμάτων τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης που περνούσε, αρχικά σε διακοπές με την οικογένειά του και κατόπιν μόνος του ως εργαζόμενος. Στις 5 Μαΐου η οικογένειά του έφυγε για την Ολλανδία με το νεαρό να μένει πίσω, καθώς είχε πιάσει δουλειά σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Στις 7 Μαΐου ανέλαβε καθήκοντα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Ηράκλειο και, μάλιστα, όπως έγραψε στο Facebook όλα πήγαν πολύ καλά την πρώτη μέρα του στη δουλειά. Μάλιστα, φαίνεται πως η δουλειά του ήταν τόσο καλή, ώστε τον “μετακόμισαν” από το 4άστερο σε άλλο, 5άστερο, ξενοδοχείο του ίδιου ομίλου, ενώ ο 20χρονος φαινόταν πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Παράλυτο μένει το παιδί που μαχαίρωσε ο Ολλανδός κλόουν – Ο δράστης στον εισαγγελέα – Η κορύφωση του δράματος!

Εύβοια: Αυτοκτόνησε ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού της!


Λάρισα: Η ληστεία της χρονιάς σε τράπεζα – Βούτηξαν 1.000.000€!

Γιάννενα: Έλεγαν ψέματα οι γονείς για την εξαφάνιση του παιδιού τους – Ο μικρός μίλησε…

Πάτρα: Έμφραγμα λόγω κρίσης – Δεν είχε χρήματα για να αγοράσει τα φάρμακά του!

Θεσσαλονίκη: ”Τιμή το Gay Parade, ντροπή η Χρυσή Αυγή” λέει ο Μπουτάρης!

Κρήτη: Ξύπνησε και είδε τον πατέρα του να προσπαθεί να κόψει τις φλέβες του!

Χανιά: Έκαναν το λάθος να ”δαγκώσουν” το χέρι που τους τάιζε στα Σφακιά…

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε την πόρτα του ιατρείου και είδε τον γιατρό ξαπλωμένο στην καρέκλα του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε