Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Οι έμποροι δεν πρόλαβαν να διαθέσουν την ηρωίνη στην αγορά – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 38 ετών, για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.

Στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας πήγαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι συλληφθέντες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, περνούσαν από τη Λάρισα και μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην πόλη των Τρικάλων, με σκοπό τη διακίνηση της.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης των πληροφοριών αυτών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο Έληνες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.  κατευθυνόμενοι προς τα Τρίκαλα και τους ακινητοποίησαν.
Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο βρέθηκε κρυμμένη σε ειδική κρύπτη στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 361,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και το Ι.Χ. ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα δύο άτομα προόριζαν την ηρωίνη για εμπορία στα Τρίκαλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση κάνιει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Διαβάστε ακόμα:

Βόλος: Αστυνομικός σκότωσε γυναίκα με τη μηχανή του και εξαφανίστηκε!

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν μετανάστη μέρα μεσημέρι στην Αριστοτέλους!

Μπορεί μαθηματικά να μην έγραψε αλλά άφησε άφωνο τον εξεταστή!

Ιωάννινα: Εκατοντάδες νεκροί αλπικοί τρίτωνες, στη Δρακόλιμνη Σμόλικα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε