Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Πόσο κοστίζουν οι βουτιές στις οργανωμένες παραλίες σε Βουλιαγμένη – Βάρκιζα – Σούνιο

Πόσο κοστίζουν οι βουτιές στις οργανωμένες παραλίες σε Βουλιαγμένη – Βάρκιζα – Σούνιο

Ο υδράργυρος ανεβαίνει, οι βουτιές στη θάλασσα ξεκίνησαν, το καλοκαίρι ξεκινά και επισήμως σε 2 ημέρες. Όσοι αγαπάτε τις οργανωμένες παραλίες δείτε πόσο κοστίζει το εισιτήριο σε Βουλιαγμένη, Βάρκιζα και Σούνιο.

Στην οργανωμένη πλαζ της Βουλιαγμένης θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, καντίνες και μπαρ για να απολαύσετε έναν δροσιστικό χυμό ή να πάρετε ένα σνακ. Η παραλία διαθέτει και ναυαγοσώστη.

Η πλαζ της Βουλιαγμένης

Η τιμές των εισιτήριων είναι: 4 € το άτομο και 3 € κοστίζει το μειωμένο. Για τους δημότες ωστόσο υπάρχει ειδική τιμή η οποία είναι 1,5 € τις καθημερινές και 2 € τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. H παραλία διαθέτει ναυαγοσώστη.

Μάλιστα ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης έχει εκδώσει την κάρτα του δημότη για την καλύτερη εξυπηρετηση των πολιτών. “Μάλιστα με την κάρτα αυτή οι δημότες μπαίνουν δωρεάν στην πλάζ της Βούλας και απολαμβάνουν εκπτώσεις σε πολλά μαγαζιά, εστιατόρια και μπαρ του Δήμου” εξηγεί στο Newsit o Δήμαρχος Σπύρος Πανάς.

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 13 € ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες το εισιτήριο κοστίζει 23 €. Η παραλία διαθέτει ναυαγοσώστη.

Η παραλία του Αστέρα στη Βουλιαγμένη

Στη Βάρκιζα και στην οργανωμένη παραλία yabanaki το εισιτήριο της καθημερινές κοστίζει 5,5 € και μπορείτε να κάνετε δωρεάν χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες ωστόσο το εισιτήριο κοστίζει 6,5 ευρώ και για να χρησιμοποιήσετε ξαπλώστρα και ομπρέλα θα πληρώσετε άλλα 5 ευρώ.

Πηγή Φωτό: beachvolleynews.gr - Η πλαζ yabanaki στη Βάρκιζα

Στο Σούνιο η υπέροχη παραλία που βρίσκεται κάτω από το γνωστό ξενοδοχείο Cape Sounio έχει..αλμυρό εισιτήριο καθώς κοστίζει 25 € το άτομο. Η παραλία διαθέτει ναυαγοσώστη.

 

Η παραλία που βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο Cape Sounio

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

CNN: Αυτές είναι οι 100 καλύτερες παραλίες στον κόσμο (οι 4 είναι ελληνικές!)

Μύρισε…καλοκαίρι – Θαυμάστε τις παραλίες της Ελλάδας – ΦΩΤΟ

Δείτε και τις 393 παραλίες με γαλάζια σημαία στην Ελλάδα

Ευρωπαϊκό ρεκόρ: “Εξαιρετικής ποιότητας” το 93,2 % των ελληνικών ακτών κολύμβησης!


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε