Κυριακή, 6 Οκτ.
26oC Αθήνα

Πανικός σε παρέλαση για τη Γιορτή της Μητέρας, 19 τραυματίες

Πανικός σε παρέλαση για τη Γιορτή της Μητέρας, 19 τραυματίες

Δυο παιδιά είναι ανάμεσα στους 19 ανθρώπους που τραυματίστηκαν όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια παρέλασης για τη Γιορτή της Μητέρας στη Νέα Ορλεάνη.

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 10 ετών καθώς και 17 ενήλικες τραυματίστηκαν στην επίθεση, που ήρθε να σκορπίσει τρόμο λίγες εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Πολλά από τα θύματα, ανάμεσά τους και τα δύο παιδιά, φέρουν εκδορές, ορισμένες από τις οποίες προκλήθηκαν από σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν νεκροί και ότι δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες.

Σύμφωνα με το FBI, το περιστατικό δεν παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια, αλλά πρόκειται για μία κοινή πράξη βίας, η οποία σημειώνεται λιγότερο από έναν μήνα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστόνης.

Οι σφαίρες προήλθαν, σύμφωνα με την αστυνομία, από δύο διαφορετικούς τύπους όπλων, ενώ δύο ή τρεις άνθρωποι εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από τον τόπο του περιστατικού.

Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης απηύθυνε έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες και προσφέρει αμοιβή 2.500 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άγνωστο σημείο ενταφιάσθηκε ο βομβιστής της Βοστόνης, Ταμερλάν Τσαρνάεφ

Στο σπίτι του Τάμερλαν Τσαρνάεφ κατασκευάστηκαν οι βόμβες της Βοστόνης

Ήθελαν να χτυπήσουν την ημέρα της Ανεξαρτησίας

Συμφοιτητές του τσετσένου τρομοκράτη οι τρεις νέοι ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστόνη

Για “τζιχάντ” είχε μιλήσει στη μητέρα του ο βομβιστής της Βοστόνης

“Έτσι έζησα τον εφιάλτη…” – Αποκάλυψη του Κινέζου που ήταν όμηρος των βομβιστών της Βοστόνης

Ήθελαν να αιματοκυλίσουν τη Ν. Υόρκη με χτύπημα στην Times Square

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε