Σάββατο, 6 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Λιγότεροι οι νεκροί στην Οκλαχόμα από τον ανεμοστρόβιλο

Λιγότεροι οι νεκροί στην Οκλαχόμα από τον ανεμοστρόβιλο

Κάναμε λάθος στο μέτρημα, παραδέχονται από το γραφείο του ιατροδικαστή στο Μουρ της Οκλαχόμα. Το πρωί ο επίσημος απολογισμός από το χτύπημα του ανεμοστρόβιλου έκανε λόγο για 51 νεκρούς. Λίγες ώρες αργότερα ανεπίσημες πηγές ανέβαζαν τον αριθμό των νεκρών σε 91.

Τώρα, από το γραφείο του ιατροδικαστή ανακοίνωσε ότι οι νεκροί είναι 24 εκ των οποίων, 7 παιδιά. Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 240 εκ των οποίων τα 60 είναι παιδιά.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να ψάχνουν στα συντρίμμια των σπιτιών, των σχολείων και του νοσοκομείου της πόλης Μουρ, για εγκλωβισμένους.

Για το λάθος υπολογισμό των νεκρών, το γραφείο του ιατροδικαστή είπε ότι πιθανότατα κάποιους τους μέτρησαν 2 φορές, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ο ανεμοστρόβιλος, είχε διάμετρο 3 χιλιομέτρων και σάρωσε την πόλη Μουρ, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Πυροσβέστες και διασώστες εργάζονταν όλη τη νύχτα με την βοήθεια προβολέων για την ανεύρεση ζωντανών ή νεκρών στα συντρίμμια, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και διασώστες από άλλες περιοχές.

Ο Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε την περιοχή τόπο μεγάλης καταστροφής.

Ο ανεμοστρόβιλος που χτύπησε τις ΗΠΑ είναι ένας από τους 7 πιο ισχυρούς που έχουν πλήξει τις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι ήρωες της τραγωδίας στην Οκλαχόμα – Η δασκάλα που έσωσε έξι παιδιά και η μητέρα που έπιασε την κόρη της από τα μαλλιά για να μην την πάρει ο αέρας!

Φόβοι πως 31 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στην Οκλαχόμα – Αγωνία για 24 μαθητές που αγνοούνται – Τουλάχιστον 90 οι νεκροί από τον ανεμοστρόβιλο

Οκλαχόμα: Πόλη – συντρίμμια το Μουρ – ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον 91 οι νεκροί από τον ανεμοστρόβιλο φονιά στην Οκλαχόμα – 20 παιδιά ανάμεσα στα θύματα – Φόβοι ότι ο απολογισμός θα αυξηθεί – ΔΕΙΤΕ LIVE

Η στιγμή που οικογένεια στην Οκλαχόμα βγαίνει από καταφύγιο μετά την καταστροφή! VIDEO

Συγκλονιστικά video από τη στιγμή που ο ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Οκλαχόμα

Δυο νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους στις μεσοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής

Συγκλονιστικό video και φωτό από ανεμοστρόβιλο που σαρώνει την Οκλαχόμα, ένας νεκρός

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε