Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ – Στα γυρίσματα της καινούργιας ελληνικής σειράς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ – Στα γυρίσματα της καινούργιας ελληνικής σειράς

Πριν από λίγες μέρες σε κείμενο του Newsit έγραψα για την καινούργια ελληνική σειρά που ετοιμάζεται και που μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Ιούλιο.

Επειδή όμως, κάποιοι θεώρησαν ότι σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς είναι πολύ δύσκολο να βγει καινούργια ελληνική σειρά στον αέρα και τα τηλεοπτικά κανάλια προτιμούν τα… σιγουράκια, τα οποία τις περισσότερες φορές προέρχονται από την Τουρκία, ιδού οι αποδείξεις.


Όπως βλέπετε λοιπόν, στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισα για το Newsit, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και σε αυτή την καινούργια ελληνική σειρά πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως η Μπέσσυ Μάλφα και ο Βασίλης Ρίσβας. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά σε πλατό μετά την πετυχημένη συνεργασία τους στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», όπου ο Ρίσβας έγραφε και το σενάριο της σειράς μαζί με τη Μαρία Σακαλή.

Το σενάριο της καινούργιας ελληνικής σειράς, όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο κείμενο του Newsit, γράφει ο Παναγιώτης Καποδίστριας και πρόκειται για μία κωμωδία με αυτοτελή επεισόδια, αλλά που οι πρωταγωνιστές τους έχουν κάτι κοινό. Δεν θα αποκαλύψω τίποτε άλλο, αφού οι συντελεστές δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν περισσότερα στοιχεία, αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι θα δούμε κι άλλους πολύ γνωστούς ηθοποιούς σε ρόλους… που δεν τους έχουμε δει έως τώρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε