Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

Το MEGA ποντάρει στα «Κλεμμένα όνειρα» και στα «Παντελόνια»

Το MEGA ποντάρει στα «Κλεμμένα όνειρα» και στα «Παντελόνια»

Τη μέθοδο της… κοπτοραπτικής εφαρμόζουν αυτή την περίοδο στο MEGA προσπαθώντας, μετά την έγκριση του προϋπολογισμού για την επόμενη σεζόν να δουν τι τους βγαίνει. Έτσι κόβουν από εδώ, κόβουν από εκεί και προσπαθούν να… ράψουν κάτι άλλο, θέλοντας την επόμενη χρονιά να έχουν πρόγραμμα.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν προσκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο κανάλι της Μεσογείων και τα στελέχη του που γνωρίζουν πολύ καλά πως η επόμενη σεζόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αν θέλουν να παραμείνουν… mega-λοι! Βέβαια υπάρχει και ο… εσωτερικός πόλεμος στη Μεσογείων, αλλά αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε αργότερα…! Προς το παρόν λοιπόν τα στελέχη στο MEGA προσπαθούν να δουν τι πρόγραμμα μπορούν να βγάλουν την επόμενη σεζόν στον αέρα με τα χρήματα που έχουν τουλάχιστον… στα χαρτιά, από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Στα πρωταρχικά σχέδιά τους ήταν η παραγωγή τριών καινούργιων ελληνικών σειρών που όμως, ο προγραμματισμός τους έχει άμεση σχέση με τα «Κλεμμένα όνειρα», αλλά και «Με τα παντελόνια κάτω». Κατ’ αρχάς, η καθημερινή σειρά τους γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έτσι προβληματίζονται αν θα ρίξουν τίτλους τέλους τον Φεβρουάριο ή θα της δώσουν ζωή, δηλαδή επεισόδια, έως το τέλος της επόμενης σεζόν. Όπως φαίνεται λοιπόν θα… κλέψουν από αλλού, ακόμα και βγάζοντας τελικά δύο καινούργιες σειρές εγχώριας παραγωγής, ώστε να συνεχίσουν να ποντάρουν στο… σιγουράκι τους, τη σειρά δηλαδή που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και που τους φέρνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τις τελευταίες ημέρες έχουν εστιάσει στο να βρεθούν δύο καινούργιες σειρές που θα βγουν στον αέρα την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, είναι και η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» που έχοντας γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Έτσι, εκτός από τα δύο… πουλέν τους, στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν να δουν αν με τα χρήματα που τους απομένουν καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν, μία ή δύο καινούργιες ελληνικές σειρές.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου, φαβορί για να πάρει την έγκριση είναι μία ξένη σειρά που θα… μεταποιηθεί α λα ελληνικά. Άλλωστε η συνταγή αυτή έχει πετύχει στο MEGA, αφού οι ξένες σειρές που προσαρμόζονται στα καθ’ ημάς γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Ας ελπίσουμε η… κοπτοραπτική να τους επιτρέψει τελικά οι καινούργιες σειρές να είναι δύο κι όχι μόνο μία, όπως φοβούνται κάποιοι στο κανάλι της Μεσογείων…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κράτησαν τη δυναμική τους Παντελόνια Κάτω και Κλεμμένα Όνειρα;

Ποιοι θα… κατεβάσουν τα «Παντελόνια»;

 

Κλεμμένα Όνειρα: Δείτε τις συγκλονιστικές σκηνές τους αποψινού φινάλε!

Κλεμμένα Όνειρα: Πέφτει η αυλαία απόψε με απρόβλεπτες εξελίξεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε