Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ξάνθη: Οι οδηγοί… τρελάθηκαν και ανέλαβαν δράση – Βίντεο!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Είδαν και απόειδαν οι οδηγοί με την καθυστέρηση των έργων και πήραν τη μεγάλη απόφαση πιάνοντας στον ύπνο τόσο την αστυνομία όσο και την περιφέρεια…

Στην κυκλοφορία έδωσαν μόνοι τους οι οδηγοί της Ξάνθης τον Επαρχιακό Δρόμο Ξάνθης-Πετεινού όπου στο ύψος της γέφυρας του Περιφερειακού εδώ και αρκετούς μήνες πραγματοποιούνται έργα, με αποτέλεσμα κάθε τόσο να διακόπτεται η διέλευση των οχημάτων.

Παρά το γεγονός πως η νέα γέφυρα του Περιφερειακού έχει ήδη τοποθετηθεί, χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, εδώ και μερικές ημέρες τα έργα έχουν παγώσει, με τους οδηγούς ωστόσο να ζητούν να δοθεί στην κυκλοφορία έστω η Επαρχιακή Οδός για να μπορούν να κάνουν χρήση του οδικού δικτύου διερχόμενοι κάτω από την γέφυρα.

Παράλληλα, οι λακκούβες αλλά και η πολύ άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο παρακείμενος αγροτικός δρόμος που χρησιμοποιούν οι ίδιοι έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία, με το σύνολο των οδηγών να ζητά την άμεση επιδιόρθωσή του.

Από το βράδυ ωστόσο της Πέμπτης, άγνωστοι, απομάκρυναν τις απαγορευτικές πινακίδες διέλευσης κάτω από την γέφυρα του Περιφερειακού κάνοντας κανονικά χρήση πλέον του δρόμου. Άλλωστε εδώ και καιρό, οδηγοί δίκυκλων οχημάτων διέρχονται από το σημείο των έργων παρακάμπτοντας και αυτοί με τη σειρά τους τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φωκίδα: Εγκλωβισμένοι οι 5 Αλβανοί δραπέτες – Έτοιμοι για μάχη οι αστυνομικοί!

Κρήτη: Καταδικάστηκαν 3 γιατροί τα ξημερώματα για τον θάνατο της εγκύου Μαρίας Βουλγαρίδη!

Αχαϊα: Η μάνα έπιασε στο κρεβάτι την κόρη της με τον καθηγητή!

Ρίο: Πώς φαντάζεστε ότι μετέφεραν 87χρονο ασθενή από το νοσοκομείο;

Εύβοια: Οι Ιταλίδες καλλονές που αναστάτωσαν μια ολόκληρη πόλη – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε