Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Πανσέληνος στον Αιγόκερω! Πώς θα σε επηρεάσει το γεμάτο φεγγάρι;

Πανσέληνος στον Αιγόκερω! Πώς θα σε επηρεάσει το γεμάτο φεγγάρι;

Στις 23 Ιουνίου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού που θα είναι η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς.

Στις 23 Ιουνίου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού που θα είναι η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς. Το φεγγάρι πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά θα φαίνεται τεράστιο, καθώς θα φτάσει στο κοντινότερο σημείο προς τη γη, σε απόσταση μόλις 356.990 χιλιομέτρων. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν συμβαίνει συχνά και που θα ξανασυμβεί στις 10 Αυγούστου του 2014. Το γεγονός ότι όσο πιο κοντά βρίσκεται το φεγγάρι, τόσο περισσότερο μας επηρεάζει, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και σημαίνει ότι πρόκειται για μια Πανσέληνο που θα αναδείξει πολλά και σημαντικά γεγονότα. Το θετικό είναι ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα (που εδώ και καιρό σχηματίζουν ένα θεαματικό τρίγωνο μεταξύ τους), γεγονός που εξασφαλίζει την συναισθηματική ισορροπία, την επιτυχία, καθώς επίσης και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των όσων καταφέρουμε μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να εκμεταλλευτούμε αυτή την συμπαντική ενέργεια και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το ολόγιομο φεγγάρι είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων (20/2, 22/4, 23/6, 25/8, 25/10 και 24/12).

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού σχηματίζεται στις 23 Ιουνίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, να αναρριχηθείς σε μια ανώτερη θέση ή ακόμα και να εγκαταλείψεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί για να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου. Το ευχάριστο είναι ότι αυτή η Πανσέληνος δεν επηρεάζεται αρνητικά από πλανήτες, αντίθετα υποστηρίζεται από τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα κι αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές σου -όποιες κι αν είναι- θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου αλλά και τα οικονομικά σου. Θετικές αλλαγές μπορείς να κάνεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις επιπλέον χρήματα από μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 23 Ιουνίου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου ανοίγει το δρόμο για μεγάλες ηθικές και πνευματικές κατακτήσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο το σύμπαν σου προσφέρει νέες προοπτικές τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση ή άτομα αλλοδαπά με διαφορετική κουλτούρα μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα εγγυάται μια μακροπρόθεσμη σταθερότητα που μπορεί να αφορά και στην αισθηματική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερη ένας νέος έρωτας θα σε καλύψει απόλυτα και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να κρατήσει για πάντα.


Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε