Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Με χημικά στις υδροφόρες «πυροβολεί» ο Ερντογάν τους διαδηλωτές! Εικόνες ΣΟΚ από την Τουρκία – «Μάχες» σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα

Με χημικά στις υδροφόρες «πυροβολεί» ο Ερντογάν τους διαδηλωτές! Εικόνες ΣΟΚ από την Τουρκία – «Μάχες» σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα

– Σκληραίνει τη στάση του ο Ερντογάν μετά την επιχείρηση σκούπα στην πλατεία Ταξίμ
– Συλλαμβάνουν ακόμη και γιατρούς που προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες διαδηλωτές
– Συγκλονιστικές φωτογραφίες και video από την εισβολή της αστυνομίας σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης
– Έριξαν δακρυγόνα κατά τραυματιών – Αστυνομία απ’ όλη την Τουρκία φτάνει στην Πόλη
– Κατηγορούν τον Έλληνα φωτογράφο, Γιάννη Μπεχράκη για προβοκάτσια!

Το καθεστώς Ερντογάν είναι αποφασισμένο να πατάξει την εξέγερση της πλατείας Ταξίμ και φαίνεται πως «επιστρατεύει» κάθε πιθανό όπλο που θα μπορούσε να έχει στη διάθεσή του.

Η πληροφορία πως η αστυνομία έριξε χημικά μέσα στο νερό με το οποίο «απέκρουσε» τους διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ επιβεβαιώθηκε από Τούρκους γιατρούς αναφέρει το iReport του CNN. Χημικά που μόλις έρθουν σε επαφή με το δέρμα προκαλούν εγκαύματα.
Μέσω twitter κάνουν το γύρο του κόσμου φωτογραφίες από τα εγκαύματα που προκλήθηκαν στα σώματα διαδηλωτών. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.
Πηγή φωτογραφίας: twitter @GezidenHaber
Πηγή φωτογραφίας: iReport CNN
Φαίνεται πως η εντολή Ερντογάν είναι να καταστείλει η αστυνομία με κάθε τρόπο τις διαδηλώσεις τόσο στην Κωνσταντινούπολη και την πλατεία Ταξίμ όσο και στην Άγκυρα. Έτσι μεταφράζεται η βία των αστυνομικών αρχών το βράδυ του Σαββάτου, στην Κωνσταντινούπολη, όταν έγινε εισβολή στο ξενοδοχείο Divan, το οποίο οι διαδηλωτές είχαν μετατρέψει σε… νοσοκομείο.


ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVAN







Εισβολή με συλλήψεις έγινε και στο ξενοδοχείο Χίλτον, ενώ χειροπέδες πέρασαν και σε γιατρούς που έδιναν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες διαδηλωτές.
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Ötekilerin Postası
Οι φωτογραφίες από τη χρήση δακρυγόνων μέσα στο ξενοδοχείο Divan έκαναν το γύρο του κόσμου. Οι τουρκικές αρχές δε έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον Έλληνα φωτογράφο το Reuters, Γιάννη Μπεχράκη για προβοκάτσια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ

Επεισόδια έγιναν και σήμερα, τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Άγκυρα. Μετά την επιχείρηση του Σαββάτου, η Πόλη βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, με την κυβέρνηση Ερντογάν να κατεβάζει στους δρόμους ακόμη και αστυνομικούς με πολιτικά!
Παράλληλα, ειδικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή απ΄ όλη την Τουρκία. Άλλωστε σήμερα έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση των οπαδών του Ερντογάν.






Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη από την Τουρκία – Τον κατηγορούν για προβοκάτορα!

Τουρκία: “Στο ψαχνό” κατά διαδηλωτών πυροβολούν οι αστυνομικοί

Πάρκο Γκεζί – Η επόμενη μέρα μετά το μακελειό – ΔΕΙΤΕ LIVE

Δεκάδες τραυματίες στην πλατεία Ταξίμ – Τυφλή βία από την αστυνομία για να διαλύσει τους διαδηλωτές

Βίντεο ΣΟΚ από την Τουρκία – Υδροφόρα παρασύρει διαδηλωτή στο πάρκο Γκεζί – Ο Ερντογάν εκκενώνει την πλατεία Ταξίμ – Δείτε LIVE εικόνα

Γυμνός διαδηλωτής στην πλατεία Ταξίμ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε