Αθλητικά

Ανακοίνωσε Σκόνδρα ο ΠΑΟΚ

Την φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φοράει ο  Γιάννης Σκόνδρας, όπως ανακοίνωσε ο "δικέφαλος του βορρά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 23χρονο αμυντικό Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο πρώην αρχηγός του Ατρομήτου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου από το 2005, ήταν μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων (Κ17, Κ19, Κ21), ενώ έχει κληθεί (χωρίς να αγωνιστεί ακόμη) και στην εθνική Ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος.

Προτού μετακομίσει στον Ατρόμητο, ο 23χρονος αμυντικός είχε κλέψει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος στον Ασκληπιό Τρικάλων».

Παρουσιάζει τον Στέφενς ο Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα