Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

«Με αγάπη» σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη

«Με αγάπη» σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη

Από τον Οκτώβριο του 2007 που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, η εκπομπή «Με Αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού, προσπαθεί να καταγράψει, αλλά και να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, λόγω μνημονίου, δυστυχώς οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πληθαίνουν συνεχώς. Αυτές τις μέρες όμως, τις ημέρες των Παθών του Κυρίου, τις ημέρες της Αγάπης, η εκπομπή του ΑΝΤ1 επικεντρώνεται σε αυτούς που ίσως και να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα λοιπόν, η εκπομπή μας ενημερώνει για το site ameagreek.gr που δημιουργήθηκε με σκοπό τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή αναπηρία να αποκτούν πρόσβαση σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού μέσα από ειδικά προγράμματα. Αύριο, τη Μεγάλη Τρίτη, μέσα από την εκπομπή θα μάθουμε για τις υπηρεσίες του «Μητροπολιτικού Ιατρείου Ελληνικού», που στοχεύει στη δωρεάν περίθαλψη των κατοίκων χωρίς πόρους.

Τη Μεγάλη Τετάρτη η εκπομπή «Με Αγάπη» θα μας πληροφορήσει για το Σωματείο «Αγκαλιά» που αγωνίζεται ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη θα μάθουμε για το πιλοτικό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο».

Τέλος, τη Μεγάλη Παρασκευή η Μαρί Κυριακού μέσα από την εκπομπή της θα μας ενημερώσει για τα γεύματα αγάπης Ιδρυμάτων, Σωματείων, Οργανώσεων, Δήμων αλλά και της εκκλησίας, που έχουν σκοπό να ανακουφίσουν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Και μπορεί όπως ανέφερα λόγω μνημονίου η καθημερινότητα να είναι πιο δύσκολη για περισσότερους πολίτες, αλλά είναι σίγουρο και έχει πολλές φορές αποδειχτεί πως αυτοί, οι απλοί πολίτες, είναι που ευαισθητοποιούνται και προσφέρουν με αγάπη σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε