Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Άφησαν τα… μούτρα στο «Face» και περάσαμε όμορφα!

Άφησαν τα… μούτρα στο «Face» και περάσαμε όμορφα!

Με τον Κώστα Μαρτάκη να κερδίζει την υψηλότερη βαθμολογία ολοκληρώθηκε το 3ο live του «Your Face Sounds Familiar». Κι αυτό το live τα είχε όλα: τραγούδι αλλά και μπόλικα φάλτσα, καλές αλλά και αστείες μεταμφιέσεις, γέλιο αλλά και κάποια… γελοία περιστατικά.

Ωστόσο αυτό το live ήταν πιο χαλαρό από τα προηγούμενα και σε αυτό συντέλεσε και η κριτική επιτροπή, που από το ξεκίνημα του show περνούσε το μήνυμα στους τηλεθεατές ότι «εδώ είμαστε μια παρέα, περνάμε καλά και δεν περιμένουμε να μεταμφιεστούν άψογα οι συμμετέχοντες». Προϊδέασαν τους τηλεθεατές που στη συνέχεια είδαμε αστείες καρικατουρίστικες μεταμφιέσεις, αλλά και τόνισαν εμμέσως πλην σαφώς στους διαγωνιζόμενους πως πρέπει να χαλαρώσουν και να το αντιμετωπίσουν ως παιχνίδι και να μην… τσιτώνουν από τη βαθμολογία. Ήταν εμφανές λοιπόν πως κάποιοι που στα προηγούμενα live έκαναν… μούτρα, τώρα εμφανίστηκαν πιο χαλαροί! Από εκεί και πέρα λοιπόν είδαμε κάποιες αποτυχημένες μεταμφιέσεις, αλλά είδαμε και κάποιες καλές, ακούσαμε κάποιες καλές ερμηνείες, ενώ είδαμε και κάποιες που μας έκαναν να γελάσουμε πολύ. Συνολικά λοιπόν… περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα…! Άλλωστε σε μία δύσκολη αλλά και φτωχή και τηλεοπτικά περίοδο, το «Your Face Sounds Familiar» δεν έρχεται να μας πείσει πως πρόκειται για μία… σοβαροφανή παραγωγή, αλλά για μία ψυχαγωγική εκπομπή. Αν κάποιοι –κυρίως από τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες- υποστηρίζουν ή θεωρούν πως επιτελούν… κοινωνικό έργο με τις καρικατουρίστικες εμφανίσεις τους, μάλλον πρέπει να δουν τα live, μπας και χαλαρώσουν. Οι τηλεθεατές πάντως, χαλάρωσαν… και απόλαυσαν. Δεν είναι τυχαίο που χθες, τα «Μούτρα» συγκέντρωσαν πολλούς τηλεθεατές, ανεβάζοντας στα ύψη την τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1. Συνολικά λοιπόν, για όλη τη διάρκεια προβολής του, το show έκανε 34% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι στα δύο προηγούμενα live ήταν 34,2 και 33,5.

Τέλος, αξίζει να επισημάνω για ακόμα μία φορά το πόσο καλή είναι η Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίασή του, που με μέτρο και πολύ άνεση, καταφέρνει να φέρει εις πέρας το ρόλο της. Χωρίς να… μεταμφιέζεται σε κάποια άλλη παρουσιάστρια, καταφέρνει με το δικό της χαρακτήρα και στιλ, όχι μόνο να διεκπεραιώνει αλλά να είναι και ένας από τους λόγους που κάθεσαι να δεις το «Face».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε