Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τριάρα πρόκρισης για Ρεάλ – Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μάλαγα και Ντόρτμουντ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ρεάλ μπορεί να σκέφτεται από τώρα τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αφού μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Γαλατασαράι στο Μπερναμπέου, οι Τούρκοι ψάχνουν ένα θαύμα για να προκριθούν. Στο άλλο ματς της ημέρας Μάλαγα και Ντόρτμουντ έμειναν στο 0-0.

Η “βασίλισσα ” δεν χαρίστηκε στην παρέα του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Από την αρχή έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και με γκολ του Ρονάλντο στο 9ο λεπτό μετά από ασίστ του Οζίλ, άνοιξε το σκορ.

Στο 29ο λεπτό και ενώ η Γαλατά προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Λόπεθ, με μακρινά σουτ, ο Μπενζεμά εκμεταλλέυτηκε το λάθος των Τούρκων αμυντικών και από κοντά νίκησε για δεύτερη φορά τον Μουσλέρα.

Ο Εμπουέ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των Τούρκων, ο Τερίμ έβγαλε τον Σνάιντερ θέλοντας να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του όμως το τρίτο γκολ δεν το γλίτωσε. Στο 73′ ο Ιγκουαίν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έστειλε, ουσιαστικά, την Ρεάλ στα ημιτελικά.

Στο Ροσαλέδα η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη από την Μάλαγα για 70 λεπτά, δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει και έτσι στο τελευταίο 20λεπτο οι δύο ομάδες προτίμησαν να προφυλάξουν το 0-0 παρά να ρισκάρουν.

Οι Γερμανοί έχουν ένα μικρό προβάδισμα αφού υποδέχονται την ερχόμενη Τρίτη τους Ισπανούς όμως η Μάλαγα είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και τα πάντα είναι πιθανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε