Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΓουστΑΡΗ να μείνει στη Σούπερ Λίγκα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τη νίκη.. καρδιάς στο Περιστέρι, ο Άρης διέλυσε με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έφτασε τους 32 βαθμούς και  έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Χατ-τρικ ο Τάτος

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να πάρει κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και κόντρα σε ένα κακό Αστέρα προηγήθηκε μόλις στο 7 με την κοντινή προβολή του Τριανταφυλλάκου. Οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν στην κατοχή τους την μπάλα και κράτησαν εύκολα το αποτέλεσμα, ενώ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 29′ με το φανταστικό γκολ του Τάτου.

Με την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, οι “κίτρινοι” έφτασαν στο 3-0, με τον Αγγελούδη να βρίσκει δίχτυα. Ο Αστέρας, ωστόσο, είναι πιο πιεστικός και με περισσότερες πρωτοβουλίες στην επανάληψη και μείωσε σε 3-1 στο 58′, με τον Κάφα (λάθος του Διούδη στη φάση). Το τέρμα αυτό δεν… πτόησε τους παίκτες του Άρη, που έφτασαν 5-1, με τον Τάτο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Τάτος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Αγγελούδης (64’ Οικονομόπουλος). 

Στον πάγκο: Βελλίδης, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης, Νταμαρλής, Διαμαντάκος. 

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντης, Κοντοες, Πιπινης, Κουρμπελης, Φορμίκα, Σέτι (46’ Ντε Μπλάσις), Καστέλς, Ναβάρο, Φραγκουλάκης (57’ Λέντσε), Ναβάρο (74’ Μπακασέτας), Κάφα, Καλαντζής. 

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Έγκον, Γιαλούσης, Ρούσσης. 

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) 
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε