Πέμπτη, 8 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ντόρσεϊ: Στον Ολυμπιακό αποφασίζει ο Σπανούλης!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ μίλησε για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ρίχνοντας τα… βέλη του στον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό “All Star Basket”, ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο Σπανούλης ήταν αυτός που έκανε κουμάντο και έπαιρνε τις αποφάσεις στον Ολυμπιακό αντί του προπονητή.

“Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είδα έναν συμπαίκτη να αποφασίζει για τον δικό μου ρόλο. Πόσο δηλαδή θα ακουμπούσα την μπάλα στην επίθεση, πόσο έπρεπε να την κρατάω και άλλα τέτοια. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός πρέπει να λέει σε έναν παίκτη τι πρέπει να κάνει. Εμένα μου έλεγε ο Σπανούλης: ‘Τζόι, απλά παίξε άμυνα και μην αγχώνεσαι αν θα πάρεις τη μπάλα'”.

Στη συνέχεια, ο Ντόρσεϊ τόνισε πως το ξέσπασμά του, αυτό που τελικά τον οδήγησε στην απομάκρυνσή του από την ομάδα του Πειραιά, ήταν λάθος, ενώ υποστήριξε πως υπήρχαν και άλλοι λόγοι που συνέβαλαν στο να φύγει…

“Σέβομαι όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά αυτό ήταν έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Πάντα περιμένω να μου επιστρέφουν το σεβασμό που δίνω σε όλους. Ίσως η αντίδρασή μου να μην ήταν η πρέπουσα και η αλήθεια είναι ότι πλήρωσα γι’ αυτό, μην μπορώντας να παίζω ακόμα με την ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Ο λόγος όμως, που προκάλεσε όλο αυτό δεν ήταν λανθασμένος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε