Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 4-0

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Μάχη… γιγάντων με φόντο τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στην “Αλιάντζ Αρίνα” στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα.

Τέλος αγώνα

90+1΄Κίτρινη κάρτα στον Ινιέστα.

89΄Κίτρινη κάρτα στον Άλμπα που χάνει και την ρεβάνς.

88΄Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Σακίρι στη θέση του Ριμπερί.

86΄Κίτρινη κάρτα στον Αλέξις.

83΄Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Ο Βίγια αντί του Πέδρο.

83΄Ο Μίλερ που λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει αλλαγή λόγω τραυματισμού, φεύγει από το ματς και δίνει τη θέση του στον Πιζάρο.

82΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Τρομερή αντεπίθεση από τους γηπεδούχους με τον Αλάμπα να σερβίρει για τον Μίλερ που με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

80΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Μίλερ πέρασε τον Άλμπα, κέρδισε την κόντρα με τον Πίκε και βρέθηκε φάτσα με το 4-0 αλλά νικήθηκε από τον Βαλντές.

77΄Μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Το φάουλ του Τσάβι “σπάει” το τεχνητό οφσάιντ της Μπάγερν αλλά ο Μπάρτρα στέλνει τη μπάλα άουτ.

Έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

73΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Ο Ρόμπεν μπήκε στην περιοχή, ο Μίλερ έκανε φράγμα στον Άλμπα ρίχνοντας τον στο χορτάρι όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι και ο Ρόμπεν με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Βαλντές.

71΄Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Λουίς Γκουστάβο αντί του Γκόμες.

69΄Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Από το κόρνερ του Μέσι η άμυνα της Μπάγερν δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μπάρτρα από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Νόιερ. Ήταν μόλις η δεύτερη τελική προσπάθεια των Καταλανών στο παιχνίδι και η πρώτη εντός στόχου.

58΄Ευκαιρία για την  Μπάγερν. Από το φάουλ του Ριμπερί ο Ρόμπεν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

55΄Ευκαιρία για την Μπάγερν. Από την πάσα του Ρόμπεν ο Ριμπερί στη περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βαλντές.

52΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Μίλερ
, η μπάλα φεύγει άουτ.

50΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Από το κόρνερ του Ρόμπεν, ο Βαλντές έκανε κακή έξοδο, ο Μίλερ πήρε την κεφαλιά και ο Γκόμες από θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

46΄Κίτρινη κάρτα στον Χάβι Μαρτίνεθ.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Στατιστικά ημιχρόνου: Σουτ 6-1, στην εστία 3-0, μπλοκαρίσματα 1-0, οφσάιντ 2-0, φάουλ 8-4, κόρνερ 8-3, πλάγια 14-14, τάκλιν 10-12, επιτυχία μεταβιβάσεων 79%-90%, κερδισμένες εναέριες μονομαχίες 88%-11%, κατοχή μπάλας 35%-65%

Ημίχρονο (Κακή η εικόνα της Μπαρτσελόνα που δεν έχει καταφέρει να φτιάξει μια καθαρή ευκαιρία σε 45 λεπτά. Ελέγχει το παιχνίδι η Μπάγερν, η οποία έχει εξουδετερώσει τον Μέσι, ωστόσο μάλλον αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε μετά το γκολ)

Η Μπάγερν δεν έχει χάσει ποτέ σε εντός έδρας παιχνίδι Champions League που έχει πετύχει πρώτη γκολ (50 νίκες, 8 ισοπαλίες).

39΄Κίτρινη κάρτα στον Μπαρτρα.

36΄Κίτρινη κάρτα στον Γκόμες.

29΄Πρώτη στιγμή για την Μπαρτσελόνα στο ματς. Ο Ντάνι Άλβες έκανε τη σέντρα και ο Ντάντε με εξαιρετικό τάκλιν αποτρέπει το 1-1 καθώς ο Μέσι ετοιμαζόταν να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.

25΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ. Από τη σέντρα του Ρόμπεν ο Ντάντε πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μίλερ την δεύτερη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλντές.

16΄ Ο Λαμ έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα του Πικέ στην περιοχή, ο οποίος δεν ήταν ακριβώς κολλητά με το σώμα, αλλά ο Κάσαϊ δεν θεώρησε πως υπάρχει παράβαση, παρά τις διαμαρτυρίες.

2΄Μεγάλη ευκαρία για την Μπάγερν. Ο Ρόμπεν συνεργάστηκε άψογα με τον Χάβι Μαρτίνεθ και βρέθηκε απέναντι από τον Βαλντές αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Μίλερ, Αλάβα, Σβάισταϊνγκερ, Γκόμες

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μπαρτρα, Άλμπα, Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Αλέξις, Μέσι, Πέδρο

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε