Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τον έπιασαν την ώρα που έκλεβε τη χρυσή αλυσίδα ηλικιωμένης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και κλοπές, συνελήφθη 36χρονος Γεωργιανός, χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Λίγη ώρα πριν, ο 36χρονος αλλοδαπός, είχε αφαιρέσει με τη βία μια χρυσή αλυσίδα από ηλικιωμένη. Έγινε αντιληπτός την ώρα που διέπραττε τη ληστεία, από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε ειδική υπηρεσία αναζήτησης πορτοφολάδων και ατόμων που διαπράττουν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις πιστωτικές κάρτες και μία άδεια ικανότητας οδήγησης, όλα προϊόντα κλοπής, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης. Όπως εξακριβώθηκε, ο Γεωργιανός έχει διαπράξει, τον τελευταίο μήνα, δύο διαρρήξεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρέβεζα: Πήρε το παιδί μαζί της στη ληστεία!

Άγρια ληστεία ταχυδρομικού υπαλλήλου! Του πήραν 30.000 ευρώ και έκαψαν το αυτοκίνητο!

Ληστεία με λεία αντικείμενα 340000 δολαρίων στο σπίτι του Μπος

Άμφισσα: Η πιο άγρια λησταρχίνα – Χτυπούσε το κεφάλι ηλικιωμένης στον τοίχο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε