Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ποιοι κρύβουν τους δραπέτες των Τρικάλων;

Ποιοι κρύβουν τους δραπέτες των Τρικάλων;

Με «δούρειο ίππο» τους Έλληνες συνεργούς των επικίνδυνων δραπετών των Τρικάλων, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής επιχειρούν να φθάσουν το συντομότερο δυνατόν, στα ίχνη τους, χρησιμοποιώντας τεχνολογικά μέσα. Στο μεταξύ στο λευκό Τρανσπόρτερ, που είχαν κλέψει από γραφείο τελετών στον Άσσο Κορινθίας, και εντοπίστηκε σταθμευμένο στη Μάνδρα Αττικής, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εντόπισαν αποτυπώματα και του επικίνδυνου 36χρονου κακοποιού Μαριάν Κόλα.

Να θυμίσουμε ότι από την πρώτη εξερεύνηση του συγκεκριμένου οχήματος είχαν εντοπιστεί αποτυπώματα του 35χρονου Ερμάλ Ντρεμπάτα ή Λίτα. Αντίστοιχα ευρήματα είχαν εντοπιστεί και στην νεκροφόρα που επιχείρησαν αρχικά να αρπάξουν οι δραπέτες από τον Άσσο Κορινθίας, ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, για λόγους επιχειρησιακής τακτικής, δεν τα δημοσιοποίησαν. Αποτυπώματα των δύο επικίνδυνων δραπετών είχαν εντοπιστεί και στο Σουμπαρού Φόρεστερ που είχαν αρπάξει από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Παλαιοκούνδρουρα Μάνδρας Αττικής.
Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί για το κλειστό φορτηγάκι από την περασμένη Τετάρτη. Για τρεις ημέρες παρακολουθούσαν το λευκό Τρανσπόρτερ σταθμευμένο στην περιοχή της Μάνδρας, μην τυχόν κάποιος από τους δραπέτες πήγαινε να το παραλάβει.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής προβαίνουν σε παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό των «Ελλήνων» συνεργών των δραπετών. Αυτών, που τους είχαν μεταφέρει αρχικά κοντά στην ταβέρνα όταν εκδηλώθηκε η ληστεία, και μετά κατά τη διαφυγή τους από την Κορινθία. «Υπάρχουν κάποιοι που τους παρέχουν βοήθεια και καταφύγιο» αναφέρουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί.

Για ακόμη μία φορά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής τονίζουν πως πρόκειται για πολύ επικίνδυνους κακοποιούς, με κάποιους από αυτούς να είναι χρήστες κοκαΐνης, στοιχείο που τους καθιστά απρόβλεπτους. Προβλέπουν ότι πολύ σύντομα οι δραπέτες θα προβούν σε ληστρικές επιδρομές προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τουλάχιστον πέντε από τους δραπέτες βρίσκονται «μαζί» στην Αττική και οι υπόλοιποι τρεις έχουν επιστρέψει στην Αλβανία.

Διαβάστε επίσης:

 

Νέα ληστεία σε περίπτερο στη Ν. Σμύρνη

Νύχτα έντασης στην Ιερισσό – Εισβολή αστυνομικών σε δυο σπίτια – Κάτοικοι έκαναν γυαλιά καρφιά το αστυνομικό τμήμα

Επιδημία από πορτοφολάδες στου Ζωγράφου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε