Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Δένδιας: Δεν είναι αποδεκτά τα γεγονότα της Μανωλάδας

Δένδιας: Δεν είναι αποδεκτά τα γεγονότα της Μανωλάδας

Σκληρές ανακοινώσεις εξέδωσαν με αφορμή τα γεγονότα της Μανωλάδας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σιμος Κεδίκογλου.

“Στην Ελληνική Δημοκρατία σήμερα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η οικονομική εκμετάλλευση εκατοντάδων ή και χιλιάδων συνανθρώπων μας, όπως και η διαβίωσή τους σε απαράδεκτες συνθήκες. Πόσω μάλλον η απόπειρα δολοφονίας τους”, τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Και συνεχίζει: “Στην κατεύθυνση αυτή έχουμε την ενεργό συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των νομοταγών πολιτών της Ηλείας και των τοπικών φορέων. Αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω ότι η τήρηση του Νόμου είναι όχι μόνο αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, αλλά και αναγκαίος όρος για την οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας.”

Κεδίκογλου: Απάνθρωπη και επονείδιστη ενέργεια

Για «απάνθρωπη επίθεση ενόπλων και πρωτοφανή και επονείδιστη ενέργεια» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδικογλου σχολιάζοντας το περιστατικό κατά αλλοδαπών καλλιεργητών στη Μανωλαδα.

«Οι τραυματισμοί διαμαρτυρόμενων καλλιεργητών στη Μανωλάδα, καταδικάζονται με τον πλέον απόλυτο τρόπο από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας» τόνισε ο κ. Κεδικογλου και προσέθεσε: «η πρωτοφανής και επονείδιστη αυτή ενέργεια είναι ξένη προς τα ήθη των Ελλήνων και η αντιμετώπισή της από τις αρμόδιες αρχές θα είναι άμεση και υποδειγματική» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με αφίσες καλούν σε μποϋκοτάζ στις φράουλες Μανωλάδας – ΦΩΤΟ – Ελλάδα

ΚΚΕ: Βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση για την Μανωλάδα – Πολιτική

Ηλεία: Τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας βάφτηκαν με αίμα – ”Γάζωσαν” εργάτες που ζητούσαν να πληρωθούν! – Τοπικά Νέα

Γάζωσαν 35 μετανάστες για να μην τους πληρώσουν – Ρατσιστικό αμόκ στη Μανωλάδα – Έγκλημα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε