Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΣΚΑΪ: “Πρόσωπα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη λίστα Λαγκάρντ”

Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΣΚΑΪ: “Πρόσωπα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη λίστα Λαγκάρντ”

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου για τη λίστα Λαγκάρντ, τις “προκλήσεις” του Ελευθέριου Βενιζέλου, τους απίστευτους διαλόγους στην Προανακριτική Επιτροπή και κατά πόσο η ίδια φέρει ευθύνη για τις εντάσεις που δημιουργούνται στις συνεδριάσεις.

“Ο Βενιζέλος κρατούσε κρυφά το στικάκι 15 μήνες και είχε εκτυπώσεις της λίστας Λαγκάρντ, που αγνοούνται. Πρέπει να ελεγχθεί για ποινικές ευθύνες”, τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας στη συνέχεια υπονούμενα για προσπάθειες συγκάληψης της υπόθεσης. 

“Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ βρισκόμαστε στην Επιτροπή για να αποκαλυφθεί η αληθεια και όχι για να συγκαλυφθεί ή να αποκαλυφθεί ένα μέρος της. Άλλοι, όπως ο κ. Μαρκογιαννάκης και μέλη της Επιτροπής από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία κάνουν διαχειριση επικοινωνιακή και ποινική, για να υποθάλψουν πρόσωπα και να συσκοτίσουν πτυχές της υπόθεσης”.

Αναφερόμενη στην κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Προανακριτική Επιτροπή και τα σκηνικά… απείρου κάλλους, σχολίασε: “Ο Βενιζέλος δεν έχει δώσει απαντήσεις στην ουσία της υπόθεσης και προκαλεσε το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τεχνητή ένταση. Διοχετεύονται φανταστικοί διάλογοι για να περνά ένα άλλο μήνυμα από αυτά που πράγματι συνέβησαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να ελεγχθεί ο Βενιζέλος και εκείνος επέλεξε να δώσει γραμμή στους βουλευτές του κόμματός του, να μην ψηφίσουν καν στην κάλπη που αφορούσε τη δική μας πρόταση. Επέλεξε χθες να έρθει (σ.σ. Στην Προανακριτική Επιτροπή)και να προκαλέσει ένταση με προκλήσεις φασιστικού, σεξιστικού και χυδαίου περιεχομένου”.

Όσο για τις “μάχες” της με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, η ίδια υποστήριξε ότι: “Δεν υπάρχει θέμα πρόκλησης από την πλευρά μου. Ο κ. Μαρκογιαννακης ενοχλείται, οταν τον προσφωνω με το επίθετό του. Θέλει να τον αποκαλούμε πρόεδρο. Υπάρχει μια είκονα καρικατούρας που έχει βγει προς τα έξω και δεν αντιπροσωπείει την εικόνα για το τι γίνεται μέσα στην Επιτροπή. Ο κ. Μαρκογιαννάκης θελει η συνεδρίαση να γινεται σαν εκκλησία με τον παπά να ψέλνει”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται μέσα στη λίστα Λαγκάρντ: “Μέχρι το Δεκέμβριο του 2012, οι κ.κ. Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, Διήτης και κυβερνητικά πρόσωπα ήταν σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία για να μην ανοίξει η υπόθεση. Δεν έχω εμποδίσει κανέναν να ρωτήσει ό,τι θέλει. Στην ίδια στάση είμαστε όλοι οιβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει, όμως, ομάδα βουλευτών που δεν θέλει να ρωτώνται πράγματα και διαχειρίζεται την επικοινωνιακή εικόνα της Επιτροπής”.

Και συνεχίσε: “Μέσα στη λίστα, υπάρχουν πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Έχουν αποκαλυφθεί σχέσεις νυν και πρώην κομματικών προσώπων με καταθέσεις και πρόσωπα που είναι μέσα στη λίστα και έχουν αποκαλυφθεί και δημοσιευτεί…”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεωργιάδης για Κασιδιάρη: Γυαλίζει το μάτι του του παιδιού, δεν το λέω με κακία

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Γελοίος ο Κασιδιάρης, προπαγάνδα Βενιζέλου

Μαρκογαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Τι ήθος έχει αυτό το θηλυκό;

Τα ρεζιλίκια της Προανακριτικής – Απόλυτος ευτελισμός για τη Βουλή

Αιχμές Κωνσταντόπουλου περί ψυχοθεραπείας προς τον Βενιζέλο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε