Τετάρτη, 7 Αυγ.
30oC Αθήνα

Λασίθι: Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο στη θάλασσα της Ιεράπετρας!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες -που συνεχίζονται για δεύτερη μέρα- για τον εντοπισμό του 45χρονου αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας όταν μικρό φουσκωτό σκάφος…

στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα τρία άτομα, ανετράπη το μεσημέρι της Κυριακής, λόγω των θυελλωδών ανέμων και προσέκρουσε σε βράχια. (διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο)

Οι υπόλοιποι τρεις, εντοπίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μ’ έναν από αυτούς να νοσηλεύεται στην εντατική. Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν το σκάφος αναχώρησε από το λιμάνι της Ιεράπετρας με προορισμό τη νήσο Χρυσή, αλλά δεν κατάφερε να βγει στα ανοιχτά, καθώς τα κύματα το αναποδογύρισαν με αποτέλεσμα οι τέσσερις άνδρες να βρεθούν στη θάλασσα.

‘Αμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των επιβαινόντων από τις λιμενικές αρχές της Ιεράπετρας, οι τρεις εκ των οποίων βρέθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών, για τον εντοπισμό του τέταρτου ατόμου με τη συμμετοχή και ελικοπτέρου super Puma. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και με το πρώτο φως της ημέρας, συνεχίστηκαν οι έρευνες από ξηράς από τις λιμενικές αρχές, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ και από εθελοντές.

Ωστόσο όσες προσπάθειες και αν έκανε το σκάφος του Λιμενικού, από θαλάσσης, λόγω των ισχυρών ανέμων δεν κατόρθωσε να προσεγγίσει το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες και σήμερα θα επιχειρήσει ελικόπτερο super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και δύτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πιερία: Δολοφονικό χτύπημα με σιδηρολοστό – Τον σκότωσε στη μέση του δρόμου!

Γιάννενα: Πτώμα νεαρού πεταμένο σε δάσος – Είχε εξαφανιστεί πριν από 3 μέρες!

Πάτρα: Σε εξέλιξη η χειρουργική επέμβαση του 15χρονου μαθητή – Η πρώτη ενημέρωση των γιατρών!

Κρήτη: Στον αέρα η δίκη του παιδεραστή Σειραγάκη μετά από τηλεφώνημα για βόμβα!

Κρήτη: Δουλειές στη Γερμανία με επιδότηση – Δείτε ποιοι μπορούν να πάνε…

Αίγιο: Ο πιο… large Σενεγαλέζος της λαϊκής – Ψώνιζε και αφηνε πάντα πουρμπουάρ!

Αχαϊα: Η ακριβή γραβάτα του μακαρίτη έκανε φτέρα – Βαριές κουβέντες σε κηδεία!


Πάτρα: Τους άφησε στα κρύα του λουτρού η Άντζελα Δημητρίου!

Ηλεία: Ο παπάς που κάνει θραύση στο facebook και έχει κάψει καρδιές!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε