Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Στράτος Τζώρτζογλου: «Το σταριλίκι, το κουβαλάει ο ανόητος»!

Στράτος Τζώρτζογλου: «Το σταριλίκι, το κουβαλάει ο ανόητος»!

Τα λέει όλα και δεν φοβάται να φέρει… τον κόσμο ανάποδα. Ο λόγος για το Στράτο Τζώρτζογλου, που καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ο κόσμος ανάποδα», μιλάει για όλα στη Σοφία Τσίπα.

Αύριο, Σάββατο, στις τρεις και τέταρτο το μεσημέρι, η δημοσιογράφος φιλοξενεί το γνωστό ηθοποιό, αλλά και το γιο του, Αλκιβιάδη, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του. Ο νεαρός Αλκιβιάδης μιλά για τη σχέση με τον πατέρα του, εκμυστηρεύεται τα όνειρά του για το μέλλον, όπως το να σκηνοθετήσει μία ταινία με πρωταγωνιστή τον πατέρα του, ενώ αποκαλύπτει πως συμβουλεύει τη μητέρα του, Μαρία Γεωργιάδου, στη συγγραφή των σεναρίων, όταν εκείνη… κολλάει!
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην ερώτηση για το πώς είναι οι σχέσεις του με τον πατέρα του ο Αλκιβιάδης λέει πως «Αυτός δεν είναι πατέρας μου. Αυτός είναι φίλος μου. Μπορεί να είμαι εγώ πατέρας του και αυτός να είναι ο γιος μου, γιατί εγώ τον προσέχω συνέχεια».

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλά χωρίς να μασά τα λόγια του και μάλιστα, στην ερώτηση αν έχει «πεθάνει» το life style στην Ελλάδα, ο ηθοποιός λέει πως «Έχω βαρεθεί να βλέπω όλες αυτές τις ανοησίες γιατί τα πιο πολλά είναι πληρωμένα. Τους φωνάζουν τους παπαράτσι για να κάνουν εξώφυλλα. Έχω κουραστεί. Δεν νομίζω ότι κάνει καλό στην καριέρα κανενός ανθρώπου. Ήταν μια εποχή, μια ανάγκη γιατί είχαμε χιλιάδες περιοδικά, κανάλια και έπρεπε όλες αυτές οι εκπομπές και τα περιοδικά να γεμίσουν με ανοησίες. Δεν με ενδιαφέρει με ποιον βγαίνεις, γιατί βγαίνεις, η προσωπική ζωή του καθενός». Όσον αφορά μάλιστα τις σχέσεις που του έχουν «χρεώσει», ο Τζώρτζογλου λέει πως «με όποια ήταν δίπλα μου τη φωτογραφίζανε και βγάζανε ότι τα έχω μαζί της. Άντε να εξηγήσω στο γιο μου ότι δεν ισχύει, ή στη μάνα μου και στον πατέρα μου που μου λέγανε “ρε παιδάκι μου είσαι τόσο δυστυχισμένος στη ζωή σου που αλλάζεις συντρόφους έτσι;”»!

Πάντως, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή δηλώνει πως «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι τόσο ερωτευμένος. Όταν σου συμβαίνει αυτό το πράγμα είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει. Αλλά τώρα ξέρω να τον νιώσω τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και τον απολαμβάνω πολύ περισσότερο από όταν ήμουνα πιο μικρός, που είχα και αγωνίες», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως «Έχω εμμονή με την αγκαλιά. Είμαι πολύ της αγκαλιάς, του χαδιού».

Όταν η Σοφία Τσίπα τον ρωτά αν υπήρξε ποτέ ψώνιο, ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει πως «Το σταριλίκι το θεωρούσα πάντα πολύ ανόητο, το σιχαινόμουνα πάντα. Όταν το έβλεπα και δεν το ξεχώριζα μόνο από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που κατά κάποιο τρόπο είναι και λογικό λόγω επαγγέλματος. Εδώ έβλεπα σταριλίκι ας πούμε στη γειτονιά μου τη φτωχική, από ανθρώπους που είχαν λίγο καλύτερο σπίτι. Και τους έβλεπες να βεντετίζουνε. Οπότε από πολύ μικρός διέγνωσα- και αυτό με έσωσε – ότι το σταριλίκι το κουβαλάει ο ανόητος», διευκρινίζοντας επίσης ότι «δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είμαι διάσημος. Είναι περίεργο, αλλά δεν το έχω βιώσει ποτέ».

Ο ηθοποιός που από την πρώτη εμφάνισή του κέρδισε πολλές θαυμάστριες, απαντώντας στην ερώτηση αν θα μπει στη διαδικασία να κάνεις κάποια πλαστική επέμβαση, ή έστω μπότοξ, λέει πως «είμαι νάρκισσος, δεν μου αρέσει να έχω ρυτίδες, ούτε μου αρέσει να έχω χαλασμένο σώμα αλλά αυτό πρέπει να το κάνεις μέσω καλής διατροφής και καλού τρόπου ζωής και όχι με τεχνικές μεθόδους οι οποίες φαίνονται πιο ψεύτικες επάνω σου και σε μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο», λέγοντας μάλιστα πως «μέχρι στιγμής αυτό που έχω παρατηρήσει στο Χόλιγουντ είναι ότι κάποιες γυναίκες που έχουν κάνει έχασαν όλη την εκφραστικότητά τους. Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πηγαίνει με την ηλικία του».

Περισσότερα όμως, στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» που θα μεταδοθεί, αύριο Σάββατο στις 3 και 15 το μεσημέρι, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε