Ελλάδα

Χτύπησαν άγρια στο πρόσωπο μαθητή έξω από το σχολείο του! – ΦΩΤΟ

Ένα περίεργο περιστατικό βίας εναντίον μαθητή, για το οποίο η αστυνομία δίνει πολύ λίγα στοιχεία έγινε σήμερα νωρίς το πρωί έξω από Λύκειο στο Παλαιό Φάληρο.

Για το περιστατικό υπάρχουν δυο εκδοχές. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, το νεαρό μαθητή της Β Λυκείου, χτύπησε ένας άλλος μαθητής για τα μάτια μιας κοπέλας.

Ωστόσο, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο νεαρός πρόσφατα είχε καταφερθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής και η επίθεση εναντίον του ήταν πράξη αντεκδίκησης από άλλους μαθητές που πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, έξω ακριβώς από το 3ο Γενικό Λύκειο Παλαιού Φαλήρου.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου με τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει γίνει μια σύλληψη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε

Έβγαλαν μαχαίρι σε οδηγό ταξί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις