Πέμπτη, 3 Οκτ.
24oC Αθήνα

Οι μηχανές του «Dancing» στο φουλ, αλλά αγωνία για το… κάρβουνο!

Οι μηχανές του «Dancing» στο φουλ, αλλά αγωνία για το… κάρβουνο!

Σε τρελούς ρυθμούς… χορεύουν τις τελευταίες μέρες στον ΑΝΤ1, προσπαθώντας να βγάλουν στον αέρα το «Dancing with the stars».

Αλλά τα προβλήματα είναι πολλά και στο Μαρούσι προσπαθούν να τα λύσουν, καταβάλλοντας πραγματικά σκληρές προσπάθειες!

Τα στελέχη του σταθμού έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να βγάλουν στον αέρα το talent show στο πρώτο μέρος της σεζόν και για αυτό τρέχουν για να τα καταφέρουν. Στόχος τους είναι το «Dancing with the stars» να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ο καιρός είναι πολύ λίγος για όλα όσα πρέπει να γίνουν. Το «Dancing» είναι από τις δυσκολότερες παραγωγές, καθώς απαιτεί πολλούς εργαζόμενους, εμπρός και πίσω από τις κάμερες, αλλά και πολλές ώρες γυρισμάτων, αφού οι διαγωνιζόμενοι κάνουν καθημερινά πρόβες και πρέπει αυτές να μαγνητοσκοπούνται για να προβάλλονται στο live της Κυριακής. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λοιπόν, είναι το ποια εταιρεία θα αναλάβει την παραγωγή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν συναντηθεί με εταιρείες παραγωγής, για να δουν ποια από αυτές θα μπορέσει να αναλάβει την παραγωγή του talent show, αλλά η μεγάλη δυσκολία δεν είναι το λιγοστό χρονικό διάστημα που απομένει, όσο τα χρήματα που υπάρχουν για την παραγωγή του. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στην απόφαση του ΑΝΤ1 να κόψει απ’ όπου μπορεί χρήματα ώστε να καταφέρει να βγάλει στον αέρα το «Dancing». Άλλωστε οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, ήταν αυτές που ανάγκασαν τον ΑΝΤ1 να αναβάλει τελευταία στιγμή την παραγωγή του «Dancing» την προηγούμενη σεζόν.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν φτάσει σε ένα επιτρεπτό κοστολόγιο. Το ερώτημα βεβαίως, είναι αν θα βρεθεί εταιρεία να αναλάβει την παραγωγή με αυτό το κόστος, αφού αυτό που σχολιάζεται έντονα είναι ότι τα λεφτά δεν επαρκούν για το «κάρβουνο» που χρειάζεται για να δουλέψουν οι μηχανές. Έτσι, τα στελέχη του ΑΝΤ1 επιδίδονται σε συνεχείς συναντήσεις με εταιρείες, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα συνεργασίας.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, κόβονται χρήματα ακόμα και από άλλες παραγωγές, ενώ ενημερώνονται οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι ότι θα καθυστερήσουν οι πληρωμές γιατί ό,τι ρευστό υπάρχει δίνεται για να βγει το «Dancing». Κατανοείτε λοιπόν ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου καταβάλλουν… υπερ-χρήματες προσπάθειες για να μπορέσουν να πάρουν όλα το δρόμου τους και στις 4 Νοεμβρίου να κάνει πρεμιέρα το «Dancing».

Ελπίζουμε να τα καταφέρουν για να έχουμε και κάνα show να παρακολουθήσουμε, μπας και ξεχαστούμε οι τηλεθεατές από τα τόσα προβλήματα που κάνουν καθημερινά τα νεύρα μας να… χορεύουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε