Ελλάδα

Πως θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μεταφοράς

Με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, ο ΗΣΑΠ και το Μετρό θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Θα κυκλοφορούν δηλαδή κανονικά 09:00-21:00.

Οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό τραβούν χειρόφρενο ολόκληρη την ημέρα, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρόμων μετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Γι’ αυτό και όλη την ημέρα δε θα κινούνται οι συρμοί του Μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο, αφού η γραμμή ανήκει στον ΟΣΕ.

Εξαιτίας της απεργίας, ο ΟΣΕ ανακοίνωσε τροποιήσεις στο πρόγραμμά του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aegean: Ακυρώσεις πτήσεων την Τετάρτη λόγω στάσης εργασίας

Σε απεργία έως 5 Οκτωβρίου και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Aegean Airlines: Νέες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης – ελληνικών νησιών και Σμύρνης – Θεσσαλονίκης
«Με τη βελτίωση της πρόσβασης στα ελληνικά νησιά από την Κωνσταντινούπολη ενθαρρύνονται τα ταξίδια αναψυχής, οι επιχειρηματικές συνεργασίες και η βαθύτερη κατανόηση»
Αεροσκάφος της Aegean στην πίστα του «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια με τους εκδρομείς του Πάσχα - 14.000 ταξίδεψαν την Παρασκευή από τον Πειραιά
Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 11 δρομολόγια επιβατηγών πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα αναχωρήσουν 11 υδροπτέρυγα και 13 συμβατικά
Πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά 6