Κόσμος

Ποιός σκότωσε την ζάμπλουτη κληρονόμο της Tetra Pak;

Μια ιστορία που θα ζήλευε και η Άγκαθα Κρίστι ερευνούν οι βρετανικές αρχές. Ο κληρονόμος της περιουσίας του βιομήχανου των συσκευασιών Tetra Pak τέθηκε υπό κράτηση μετά το θάνατο της συζύγου του στην πολυτελή κατοικία τους στο Λονδίνο.

Το πτώμα της Εύα Κέμενι ανακαλύφθηκε στη διάρκεια έρευνας στο σπίτι που έμενε με το σύζυγό της στη σικ συνοικία Μπελγκράβια.

Ο άνδρας κρατήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νοτίου Λονδίνου για κατοχή ναρκωτικού, αλλά επίσης σε σχέση με τον προς το παρόν ανεξήγητο θάνατο της γυναίκας, που αποτελεί αντικείμενο ποινικής έρευνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας είναι ο κληρονόμος της βιομηχανίας του Tetra Pak, ο Σουηδός Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ, 49 ετών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η οικογένεια της Εύας εξέφρασε τη “βαθιά θλίψη της για το θάνατο της αγαπημένης τους κόρης”, που ήταν παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η περιουσία της οικογένειας Ράουζινγκ, επικεφαλής της οποίας είναι ο πατέρας του Χανς, υπολογίζεται σε 5,4 δισεκ. ευρώ, σύμφωνα με τον Κατάλογο των Πλουσίων που δημοσίευσαν φέτος οι “Σάντεϊ Τάιμς”.

Ο Ράουζινγκ και η αμερικανίδα σύζυγός του είχαν διωχθεί δικαστικά το 2008 επειδή είχαν προσπαθήσει να περάσουν κρακ και ηρωίνη μέσα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο.

Μια έρευνα στην κατοικία του ζεύγους είχε οδηγήσει στην ανακάλυψη κρακ, ηρωίνης και κοκαΐνης.

Όμως η δίωξη εγκαταλείφθηκε και η εισαγγελία είχε απευθύνει απλώς προειδοποίηση στο ζευγάρι, πράγμα που σημαίνει πως οι δυο τους είχαν παραδεχθεί πως είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ελληνίδα δικαστής τα «βάζει» με τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποια είναι η 57χρονη Πόλα Ξινίς που υπερασπίζεται μετανάστη που απελάθηκε άδικα
Η κυβέρνηση Τραμπ παραδέχθηκε ότι απέλασε λόγω «διοικητικού λάθους» τον συγκεκριμένο μετανάστη αλλά δεν σκοπεύει να ξεκινήσει τις διαδικασίες επιστροφής του στις ΗΠΑ
Η 57χρονη Ελληνίδα δικαστής
Από επιπλοκές σακχαρώδη διαβήτη πέθανε η ηθοποιός «Gossip Girl», Μισέλ Τράχτενμπεργκ
Η 39χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη από τη μητέρα της - Στην αρχή υπήρχε η πεποίθηση ότι η ηθοποιός πέθανε λόγω της πρόσφατης μεταμόσχευσης που έκανε στο ήπαρ της
Μισέλ Τράχτενμπεργκ 1