Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ διαχώρισε την θέση του από την επιλογή Στουρνάρα

Πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, την οποία αποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ήταν να τοποθετηθεί επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών ο καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με κύκλους της Ιπποκράτους.

Κατά τους ίδιους κύκλους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απορεί με το γεγονός, ότι η ΝΔ ούτε τώρα, ούτε και πριν, πρότεινε κάποιο δικό της στέλεχος για τη νευραλγική θέση του υπουργού Οικονομικών και επιμένει να αναζητά λύσεις σε στελέχη που είχαν θητεία σε προηγούμενες κυβερνήσεις του Κινήματος.

Ανοιχτό είναι, εξάλλου, το ενδεχόμενο να μην μεταβεί ο κ. Βενιζέλος στις Βρυξέλλες, είτε ως μέλος της “εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας”, είτε για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γ.Στουρνάρας είναι ο νεος υπουργός Οικονομικών – Θα είναι παρών στις 19.30 στην συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη

Ποιος είναι ο Γιάννης Στουρνάρας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ