Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Έκανε το Λιάγκα και τη Σκορδά να χορέψουν τσάμικο!

Έκανε το Λιάγκα και τη Σκορδά να χορέψουν τσάμικο!

Δίνουν καθημερινά μάχη στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά τα αποτελέσματα τηλεθέασης της Nielsen δικαιώνουν τους κόπους του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αφού βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή της κατάταξης.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές επιλέγουν το «Πρωινό mou» αποδεικνύοντας ότι τους αρέσει ο… χορός που ρίχνει καθημερινά το ζευγάρι στο τηλεοπτικό τοπίο. Τη Δευτέρα του Πάσχα όμως, Γιώργος και Φαίη θα ρίξουν πραγματικά χορό και μάλιστα τσάμικο!

Στην εκπομπή που μαγνητοσκοπήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη και θα προβληθεί τη Δευτέρα καλεσμένος είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας έφτασε στο στούντιο μαζί με πολλούς συγχωριανούς του κουβαλούσαν τοπικά εδέσματα με αποτέλεσμα να στηθεί τρικούβερτο γλέντι. Κάποια στιγμή ο Γκλέτσος χόρεψε τσάμικο αλλά παρέσυρε στο χορό και το Λιάγκα με τη Σκορδά.

Εκτός όμως, από το ρουμελιώτικο γλέντι που δημιούργησε ο Γκλέτσος στο «Πρωινό mou» μίλησε και για πολλά, όπως για την περιπέτεια με την υγεία του αλλά και την ενασχόλησή του με την πολιτική δηλώνοντας πως σκοπεύει -εφόσον τον ψηφίσουν ξανά οι συμπολίτες του- να ασχοληθεί με τα κοινά για ακόμα μία τετραετία ώστε να ολοκληρώσει το έργο του και μετά να αποσυρθεί. Τόνισε μάλιστα ότι δεν τον ενδιαφέρει να κατέβει στις εθνικές εκλογές για βουλευτής αλλά ασχολήθηκε με την πολιτική γιατί αγαπά την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Στυλίδα.

Περισσότερα όμως, τη Δευτέρα το πρωί στο MEGA!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε