Τετάρτη, 2 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ποιοι celebrities καβάλησαν το… ποδήλατο;

Ποιοι celebrities καβάλησαν το… ποδήλατο;

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν ως μέσο μεταφοράς το ποδήλατο.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το ένα μετά το άλλο τα τηλεοπτικά κανάλια πραγματοποιούν εκπομπές για το εναλλακτικό και οικολογικό αυτό μέσο μεταφοράς.

Σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, κάνει πρεμιέρα η καινούργια εκπομπή «Bike Stories» που θα προβάλλεται μέσα από το web tv του ΑΝΤ1. Την παρουσίαση έχει αναλάβει η Ελένη Καρποντίνη που θα συναντά διάσημους biker lovers, ενώ θα καταγράφει τις δράσεις των ποδηλατικών ομάδων της Ελλάδας.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, καλεσμένος της Καρποντίνη είναι ο τραγουδιστής και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.
Ποιοι άλλοι όμως celebrities καβάλησαν το ποδήλατό τους και έκαναν γύρισμα για τη διαδικτυακή εκπομπή; Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, θα δούμε τον αρχιτέκτονα και παρουσιαστή Γιώργη Λαμπαθάκη και το γνωστό σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να μιλούν για το πώς έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους επιλέγοντας το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και θα προβληθούν τις επόμενες Πέμπτες όπου θα «ανεβαίνει» η εκπομπή στο web tv του ΑΝΤ1. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες το ποδήλατό του θα καβαλήσει και ο Γιώργος Καραμέρος που θα είναι ο καλεσμένος της τέταρτης εκπομπής που θα βγει στον διαδικτυακό αέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε